Fituesit dhe performancat e GMA Dove Award 2020

Gjatë një transmetimi ekskluziv mbarëbotëror në TBN u prezantuan fituesit e edicionit të 51-të GMA Dove Award. Me moton “Bëni Ndryshimin”, programi festoi diversitetin dhe promovoi unitetin përmes

Lexoni më tej

Unë këndoj akoma

Në vitin 2018, Nico Battaglia përballet me një luftë të ashpër kundër një tumori që prek gjuhën e tij. Pas një operacioni të rëndësishëm, terapive dhe një procesi

Lexoni më tej

Dritën Ndriço

I ftuar në programin “Krash”, në Radio 7 ditën e sotme ishte pastori Ermir Taja. Ai së fundmi ka sjellë albumin e tij të katërt “Dritën Ndriço”. Në

Lexoni më tej

Beteja është e Zotit

“Merr guxim në betejë Armët e kësaj lufte Janë lavdërimet e ngritura lart Besimi im është i sigurt Zoti im ka shkuar përpara meje Natën do të këndoj

Lexoni më tej

Bekimi i Zotit qoftë mbi ty

“Favori i Zotit qoftë mbi ty dhe mbi mijëra breza, mbi familjen dhe fëmijët e tu, dhe fëmijët e tyre, dhe fëmijët e fëmijëve….“ “Bekimi” është një këngë

Lexoni më tej

E paplanifikuar

[boxes] [box_1_3] “Çdo jetë meriton të ketë një zë Çdo fëmijë meriton të ketë një mundësi Ti je më shumë se sa një zgjedhje Ti nuk je e

Lexoni më tej

Çdo ditë me radhë

[boxes] [box_1_3] Çdo ditë me radhë “Mos merr hua shqetësimet e së nesërmes, kështu vetëm sa dyfishon pikëllimin, kështu vetëm sa lodh mendjen Mos merr hua shqetësimet e

Lexoni më tej

Dashuri e Pamatur

Dashuri e pamatur “Nuk ka hije që ti nuk do të ndriçosh Mal që nuk do të ngjisësh për të më ndjekur Nuk ka mur që ti nuk

Lexoni më tej

Gjërat e bukura që humbas

Gjërat e bukura që humbas “Nuk dua ta humbas, nuk dua që një ditë të kthej kokën pas e të kuptoj, se gjithçka vërtetë me vlerë, kishte qenë

Lexoni më tej

Numëroj Çdo Bekim

“Ti ishe atje në luginën e hijeve Ti ishe atje në thellësinë e pikëllimit Ti je forca ime, shpresa për të nesërmen jam i bekuar përtej imagjinatës.” A

Lexoni më tej