Fjalë Inkurajuese

Darlene Sala

Fjalë Inkurajuese është një meditim javor dy minutësh nga Darlene Sala. Darlene Sala ka pasur një shërbesë aktive si gruaja e një pastori dhe këshilltare, mësuese Bible, misionare, autore dhe drejtuese e shërbesës Ndërkombtare të Guidelines. Në qendër të shërbesës së saj është të ndihmojë gratë të kuptojnë vlerën e tyre në Krishtin. Ajo flet në konferenca për familjen në kishat në SHBA, Filipine, Kinë , Ukrahinë Rusi dhe Afrikë.

E hënë E martë E mërkurë E enjte E premte E shtunë E dielë
08.00 - 09.00
Fjalë Inkurajuese
Darlene Sala (3 min)
08.00
08.03
Fjalë Inkurajuese
Darlene Sala (3 min)
08.00
08.03
22.00 - 23.00
Fjalë Inkurajuese
Darlene Sala (3 min)
22.05
22.08
Fjalë Inkurajuese
Darlene Sala (3 min)
22.05
22.08

E shtunë

E dielë

No programe available!
Të tjera nga autori

Darlene Sala ka pasur një shërbesë active si gruaja e një pastori dhe këshilltare, mësuese Bible, misionare, autore dhe drejtuese e shërbesës Ndërkombtare të Guidelines. Në qendër të shërbesës së saj është të ndihmojë gratë të kuptojnë vlerën e tyre në Krishtin. Ajo flet në konferenca për familjen në kishat në SHBA, Filipine, Kinë , Ukrahinë Rusi dhe Afrikë.