Emigrimi

admin

Emigrimi

Historia e njerëzimit është një histori emigrimi. Por a ka një udhëzues për jetën në emigrim?  Pse kemi mall për njerëzit dhe të afërmit tanë?  Këto përgjigje i gjejmë në një libër!  Ndaj mos humbisni këto mesazhe të veçanta për ju që jeni ne emigracion por jo vetëm!  Një seri programesh me Pastor Sotir Anagnosti

E hënë E martë E mërkurë E enjte E premte E shtunë E dielë
13.00 - 13.30
Emigrimi
Pastor Sotir Anagnosti (15min)
13.00
13.15
21.00 - 21.30
Emigrimi
Pastor Sotir Anagnosti (15min)
21.00
21.15

E dielë

No programe available!
Të tjera nga autori