#Thurje

Radio 7

Një program që gërsheton më së miri faktet më interesante nga e gjithë bota, duke folur për mrekullitë natyrore, vendet më të njohura, ushqimet më të shijshme. Në pak minuta sjellim të rejat mbi shëndetin, artin apo marrëdhëniet. Në programin Thurje do të njiheni gjithashtu me biografi të njerëzve të famshëm, kuriozitete mbi sportet, edukimin, punën, biznesin dhe muzikën.

E hënë E martë E mërkurë E enjte E premte E shtunë E dielë
12.00 - 13.00
#Thurje
(e hënë - e enjte) (10 min)
12.10
12.20
#Thurje
(e hënë - e enjte) (10 min)
12.10
12.20
#Thurje
(e hënë - e enjte) (10 min)
12.10
12.20
#Thurje
12.10
12.20
16.00 - 17.00
#Thurje
(e hënë - e enjte) (10 min)
16.10
16.20
#Thurje
(e hënë - e enjte) (10 min)
16.10
16.20
#Thurje
(e hënë - e enjte) (10 min)
16.10
16.20
#Thurje
(e hënë - e enjte) (10 min)
16.10
16.20

E hënë

E martë

E mërkurë

E enjte

No programe available!
Të tjera nga autori
Rreth Radio 7

Radio 7 hyri në tregun radiofonik shqiptar si një media që sjell një këndvështrim pozitiv për jetën! Radio 7 është një zë pozitiv përmes përzgjedhjeve muzikore të përditshme, programeve informative, educative dhe sociale. Ne përdorim parimet biblike në thelb të përmbajtjes së programeve tona, me dëshirën për të parë një shoqëri shqiptare ku vlerat mbrohen. Stafi dhe programet e realizuara i japin një rëndësi të veçantë mirëqënies fizike, emocionale dhe shpirtërore të çdo personi.

Licensuar në nëntor te vitit 2001, Radio 7 fillon transmetimet në 17 maj 2002 me një transmetues në malin e Dajtit, nga një studio modeste dhe me pjesën më të madhe të stafit si vullnetarë.

Është quajtur Radio 7 sepse simbolika biblike e numrit 7 është “dita e pushimit dhe paqes fizike dhe shpirtërore.” Nëpërmjet transmetimeve të saj Radio 7 kërkon t’ju jap dëgjuesve pushim dhe paqe pavarsisht se sa e zhurmshme është dita në qytetet ku jetojmë.

Radio 7 transmeton në Tiranë në frekuencën 97.7 fm, e duke filluar që nga vitet 2005-2007 jane shtuar 2 transmetues te rinj, nje ne Ardenice me qellim mbulimin me sinjal te ultesires perendimore dhe nje tjeter ne Petresh per mbulimin me sinjal te zones se Elbasanit. Sot Radio 7 transmeton ne tre frekuenca, 97,7 FM ne Tirane, 102,3 ne Elbasan dhe 88,2 ne Ardenice. Ne vitin 2009, Radio 7 ka filluar transmetimet ne internet ne www.radio-7.net.