Lajmi Fundit
  prev next

  Emisioni
  Lutu Përmes Fjalës

   

  Lutu Përmes Fjalës
  https://radio-7.net/wp-content/uploads/2019/03/david-platt-cover-2-1.jpg

  Lutu përmes Fjalës – David Platt

  Lutja është arma më e fortë që një besimtar ka. Lutja është komunikimi më i mrekullueshëm me Perëndinë dhe ka fuqi të jashtëzakonshme kur bëhet përmes Shkrimit. Sot, Lutu përmes Fjalës, me David Platt.

  1. 1Programi 1 - Ju do te jeni deshmitaret e mi
  2. 2Programi 2 - Ata ishin ngulmues
  3. 3Programi 3 - Kurre mos e shperfill nevojen e nje njeriu
  4. 4Programi 4 - Zot sovran
  5. 5Programi 5 - Ne duhet ti bindemi perendis dhe jo njeriut
  6. 6Programi 6 - Plot me besim
  7. 7Programi 7 - Jezusi po ndeermjetson per ne
  8. 8Programi 8 - Shpallni Fjalen
  9. 9Programi 9 - Duke ecur ne druajtje
  10. 10Programi 10 - Per te gjith njerzit e botes

  Postime

  Fjala e Perëndisë rritej dhe përhapej

  Fjala e Perëndisë rritej dhe përhapej

  Veprat e Apostujve, kapitulli 12, vargu 24: “Ndërkaq fjala e Perëndisë rritej dhe përhapej.” Kjo ësh[…]
  Për të gjithë njerëzit e botës

  Për të gjithë njerëzit e botës

  Veprat e Apostujve, kapitulli 10, vargjet 34 dhe 35, thotë: “Atëherë Pjetri hapi gojën dhe tha: “Në […]
  Kishëmbjellës anonimë

  Kishëmbjellës anonimë

  Veprat e apostujve, kapitulli 11, vargjet 19 deri në 21. “Ndërkaq ata që ishin shpërndarë për shkak […]

  Comments.

  Currently there are no comments related to this article. You have a special honor to be the first commenter. Thanks!

  Leave a Reply.

  * Your email address will not be published.
  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>