Lajmi Fundit
  prev next

  Emisioni
  Rruga

  14:30 & 21:00

  Rruga me Dr. Michael Youssef
  Një program që shpall Fjalën e Perëndisë pa kompromis,duke besuar autoritetin absolut të saj.Rruga,është një program dy gjuhësh në formatin anglisht-shqip që përcjell mesazhin e Ungjillit nga Dr. Michael Youssef.

  Rruga

  https://radio-7.net/wp-content/uploads/2015/01/Rruga-Nivo-Slider-3.jpghttps://radio-7.net/wp-content/uploads/2015/01/Michael-Youssef-Nivo-Slider-1.jpghttps://radio-7.net/wp-content/uploads/2015/01/Logo-Rruga-Nivo-Slider-2.jpg

  Për folësin:

  Dr. Michael Youssef, është themeluesi dhe presidenti i ‘Leading The Way with Dr. Michael Youssef’, një shërbesë mbarë botërore që drejton ata që jetojnë në errësirë shpirtërore të zbulojnë dritën e Krishtit përmes medias dhe shërbesës në terren. Programet e tij të përjavshme televizive dhe programet e përditshme radiofonike transmetohen më shumë se 4000 herë në javë në 24 gjuhë në më shumë se 190 shtete. Ai është themeluesi i kishës së apostujve në Atlanta, Giorgia.

  Dr. Youssef lindi në Egjipt, jetoi në Liban dhe Australi përpara se të vendosej në SHBA, në vitin 1984. Ai është autori i 30 librave, përfshirë dhe më të fundit, Zot më thuaj se çfarë të bëj. Ai dhe bashkëshortja e tij banojnë në Atlanta dhe kanë katër fëmijë të rritur.

  Seria e kësaj jave:

  Shtatë hapat per të shmangur verbërinë

  Kjo seri i hedh një vështrim letrës së Pjetrit, e cila vë në dukje disa mënyra specifike për të shmangur verbërinë shpirtërore dhe teologjinë e mësuesve të rremë.

  1. 1NGA RRENOJAT NE GEZIM PROG 11
  2. 2NGA RRENOJAT NE GEZIM PROG 12
  3. 3NGA RRENOJAT NE GEZIM PROG 13
  4. 4PSALMET E LAVDERIMIT PROG 1
  5. 5PSALMET E LAVDERIMIT PROG 2
  6. 6PSALMET E LAVDERIMIT PROG 3

  Postimet e Dr. Michael Youssef

  Kur ankthi dhe pasiguria na rrethojnë, Zoti është ende në kontroll

  Kur ankthi dhe pasiguria na rrethojnë, Zoti është ende në kontroll

  E gjithë bota është duke u përballur me një pandemi, e cila ka sjellë ndryshime të mëdha si asnjëher…Lexo më shumë
  Besim në betejë

  Besim në betejë

  Frika është armiku i madh i besimit dhe pothuajse solli shkatërrimin e popullit të Zotit. Pasi Zoti …Lexo më shumë
  Shpresë e frymëzuar nga lavdërimi

  Shpresë e frymëzuar nga lavdërimi

  Lavdërimi tërheq vëmendjen tonë në botën frymore – realitetin qiellor, shpirtëror, ku Zoti na bën th…Lexo më shumë
  Tetori: Muaji i Nderimit të Pastorëve

  Tetori: Muaji i Nderimit të Pastorëve

  Muaji i Nderimit të Pastorit është një kohë e veçantë ku besimtarët  vendosin çdo vit të nderojnë pa…Lexo më shumë
  Shpresë në kohë sprove

  Shpresë në kohë sprove

   

  Të krishterët në Selanik po përjetonin vështirësi të jashtëzakonshme kur Pali u dërgoi letrën e…Lexo më shumë

  Comments.

  1. majlimda.manka

   May 12, 2015 (19:13) Reply

   Ju ndjekim me shume kenaqesi dhe me pa durim .Zoti ju bekofte!!!

  2. iliaz

   June 15, 2015 (16:40) Reply

   Ju ndjek cdo dit me shume kenaqesi.Zoti ju bekofte

  3. Mikel

   September 21, 2015 (11:02) Reply

   Pershendetje radio 7 !

   vertet keni nje program shume te bukur dhe te zgjedhur mire dhe me kujdes . kur degjoj dhe lexoj ketu une ndihem vertet i bekuar . zoti ju bekofte !
   Mikeli

  4. Ylli Koxha

   February 12, 2018 (21:13) Reply

   Përshëndetje djem dhe vajza të palodhur të Radio 7. Faleminderit për këto emisione shumë të vlefshme për jetën tonë të krishterë. Kisha një pyetje: Si mundemi t’i sigurojmë emisionet e humbura? A keni ju një arkiv, përveç 6 emisioneve të ekspozuara më lart? Edhe një herë, ju falenderoj dhe ju përgëzoj për profesionalitetin tuaj në përgatitjen e këtyre lloj emisioneve.
   Bekimet e Atit qofshin mbi ju!
   Me rrespekt Ylli.

  Leave a Reply.

  * Your email address will not be published.
  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>