Lajmi Fundit
  prev next

  Emisioni
  Prekja e Zotit

  09:00 & 19:00

  Prekja e Zotit me Dr. Charles Stanley

  Ky program synon të pajis Kishën me lajmin e mirë të jezus krishtit përmes mësimit të Dr. Charles Stanley. Programi vjen tek ju të Shtunën & të Dielën në orën 9:00 dhe me ritransmetim në orën 19:00

  Prekja e Zotit

  Comments.

  1. majlinda manka

   April 30, 2015 (06:44) Reply

   JU FALENDEROJ PER KETE PROGRAM.KY PROGRAM ME KA NDIHMUAR SHUME TE GJTHE FAMILJEN TINE KEMI MESURA SHUME ,SI PSH:SI TE LUTEMI SI TE MENAXHOJME KOHEN SI TI PERDORIM DURATAT E FRYMES .PER MUA ISHIN JE BEKIM .ZOTI JU BEKOFTE JU DHE TE GJITHE ATA QE DEGJOJNE KETE PROGRAM .BEKIME.

   • Radio 7

    April 30, 2015 (12:04) Reply

    E dashur Majlinda,

    Te falenderojme qe na ndjek dhe qe programi Prekja e Zotit ka qene bekim per jeten tende.
    Sa mire qe dhe gjithe familja e degjon bashke me ty
    Mesazhi yt na ka inkurajuar,

    Te falenderojme dhe lutemi per bekimet e Zotit ne jeten tende
    Stafi i Radio 7

  2. Selvator

   May 17, 2015 (15:11) Reply

   Faleminderit per kete emision eshte me te vertet nje bekim per te gjithe degjuesit,Zoti ju bekofte.

  3. Ervini

   May 21, 2015 (23:28) Reply

   Faleminderit Radio 7, e ndjeke gjithmone kete Emision i cili me ka ndihmuare shume ne rritjen time ne besim, eshte vertet nje bekim per te gjithe degjuesit

  4. Vince

   December 10, 2015 (20:54) Reply

   Zoti ju bekofte!!

  5. majlinda

   February 12, 2016 (17:02) Reply

   Ky program eshte shume bekim per te gjitha moshat eshte ushqim qe nuk prishet por mbetet perjete .mua me pelqen shume dhe menyra e qarte se si ju e percillni cdo mesazh ,une lutem me zemer qe te kete sa me shume te shpetuar nepermjet degjimit vjen besimi ,le te mbushen oborret e Mbreteridse se Zotit plot me shpetuar .Kush është i urtë, t`u kushtojë kujdes këtyre gjërave. Kush ka mend le t`i kuptoje ato. Sepse rrugët e Zotit janë të drejta; të drejtët do të ecin nëpër to, por shkelësit do të rrëzohen.OSEA 14 ;9 . Zoti ju bekofte pafundesisht gjithe stafin tuaj /Majlinda

   • Jona Kumaraku

    February 17, 2016 (15:30) Reply

    Majlinda te falenderojme per mesazhin qe na ke derguar. Bashkohemi me lutjen tende dhe kjo eshte dhe deshira e zemres sone.
    Faleminderit qe na ndjek! Shpresojme qe programi dhe kjo faqe interneti te vazhdojne te jene inkurajim per ty. Jona

  6. Krenar

   May 7, 2017 (11:15) Reply

   Pershendetje. Mbreme pashe ne tv emisjonin per te dhjeten nga ch. Stanley. A mund ta gjej mp3 ne faqen tuaj. Bekime Krenari

  7. ERVIN

   January 13, 2018 (18:45) Reply

   Faleminderit Radio 7 per kete program te mrekullueshem.Ky programe ka ndikuare vertet shume ne jeten time ne besim

   • Radio 7

    January 19, 2018 (10:19) Reply

    Pershendetje Ervin! Sa kohe ke qe e ndjek kete program? A mund te na tregosh me shume per kete ndikim qe programi Prekja e Zotit ka pasur te ty? Do te ishte kenaqesi te mesonim me shume. Bekime nga stafi. 🙂

  Leave a Reply.

  * Your email address will not be published.
  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>