Fituesit dhe performancat e GMA Dove Award 2020

Gjatë një transmetimi ekskluziv mbarëbotëror në TBN u prezantuan fituesit e edicionit të 51-të GMA Dove Award. Me moton “Bëni Ndryshimin”, programi festoi diversitetin dhe promovoi unitetin përmes

Lexoni më tej

Unë këndoj akoma

Në vitin 2018, Nico Battaglia përballet me një luftë të ashpër kundër një tumori që prek gjuhën e tij. Pas një operacioni të rëndësishëm, terapive dhe një procesi

Lexoni më tej

Mandisa

mandisaofficial.comBiografi.Mandisa ka fituar zemrat e të gjithë dëgjuesve të muzikës së saj që me daljen e saj të  parë në “American Idol”. Emri i saj është lakuar nga

Lexoni më tej

Ji Ti Ylli i Shfaqjes Sime

“Për Ty dua të jetoj…“ Një këngë, vargjet e së cilës të bëjnë të mendosh se cili është Ylli i jetës tënde, është,  ‘Steal My show’ nga TobyMac.

Lexoni më tej