Fjalët e Shpresës

Fjalet e Shpreses

Programi Fjalët e Shpresës me Pastor Albert Dostin.

Programi Fjalët e Shpresës, sjell lajmin e mirë pa kufij. Pastor Albert Dosti tregon se si Fjala e Perëndisë mund të sjell shpresë për jetën tonë të përditshme. Transmetimet e para të këtij programi në Shqipëri janë bërë nga Monte Carlo përmes transmetuesve me valë të mesme. Pas viteve 1990, Fjalët e Shpresës filluan transmetimin ne FM përmes Radiove lokale. Tashmë, ky program vazhdon të transmetohet në Radio 7 i ndjekur nga dëgjues besnik që inkurajohen dhe ndërtohen përmes këtij programi.

E hënë E martë E mërkurë E enjte E premte E shtunë E dielë
07.00 - 08.00
Fjalët e Shpresës
FJALËT E SHPRESËS – Pastor Berti (15 min)
07.00
07.15
Fjalët e Shpresës
FJALËT E SHPRESËS – Pastor Berti (15 min)
07.00
07.15
Fjalët e Shpresës
FJALËT E SHPRESËS – Pastor Berti (15 min)
07.00
07.15
Fjalët e Shpresës
FJALËT E SHPRESËS – Pastor Berti (15 min)
07.00
07.15
Fjalët e Shpresës
FJALËT E SHPRESËS – Pastor Berti (15 min)
07.00
07.15

E hënë

E martë

E mërkurë

E enjte

E premte

No programe available!
Të tjera nga autori

Fjalët e Shpresës është një shërbesë mediatike ndërkombëtare që ekziston për të predikuar Lajmin e mirë të Jezus Krishtit në të gjitha gjuhët që fliten, duke kërkuar bashkë me partnerët në shërbesë të fitojmë çdo njeri për Krishtin dhe të inkurajojmë të Krishterët në jetën e tyre si dishepuj.