Përgjigje Nga Zanafilla

Ken Ham

Përgjigje nga Zanafilla

Përgjigje nga Zanafilla me Ken Ham është një program që ndihmon të krishterët të mbrojnë besimin e tyre. Programi mbështetet kryesisht tek përgjigjet nga libri i Zanafillës, duke qenë libri më i sulmuar i Biblës.

E hënë E martë E mërkurë E enjte E premte E shtunë E dielë
13.00 - 14.00
Përgjigje Nga Zanafilla
Ken Ham (1 min)
13.00
13.01
Përgjigje Nga Zanafilla
Ken Ham (1 min)
13.00
13.01
Përgjigje Nga Zanafilla
Ken Ham (1 min)
13.00
13.01
Përgjigje Nga Zanafilla
Ken Ham (1 min)
13.00
13.01
Përgjigje Nga Zanafilla
Ken Ham (1 min)
13.00
13.01
Përgjigje Nga Zanafilla
Ken Ham (1 min)
13.00
13.01
Përgjigje Nga Zanafilla
Ken Ham (1 min)
13.00
13.01

E hënë

E martë

E mërkurë

E enjte

E premte

E shtunë

E dielë

No programe available!
Të tjera nga autori
Rreth Ken Ham

Kenneth Alfred Ham është një fundamentalist i krishterë australian, kreacionist i ri i Tokës dhe apologjet, që jeton në Shtetet e Bashkuara. Ai është themeluesi, CEO dhe ish-presidenti i Answers in Genesis, një organizatë e krishterë apologjetike që drejton Muzeun e Krijimit dhe Arkën Encounter.