Koment për jetën

Dr. Harold J. Sala

Koment për jetën nga Dr. Harold J. Sala

Programet ‘Koment për jetën’ nga Harold Sala dhe ‘Fjalë Inkurajuese’ nga Darlene Sala janë mundësuar nga Shërbesa Guidelines International. Kjo shërbesë i ka fillimet në vitin 1963 me dëshirën për të ndarë lajmin e mirë me dëgjuesit aty ku ata ishin. Përmes këtyre programeve ju do të mësoni dhe do të inkurajoheni në jetën tuaj të përditshme.

E hënë E martë E mërkurë E enjte E premte E shtunë E dielë
08.00 - 09.00
Koment për jetën
Dr. Harold Sala (5 min)
08.00
08.05
Koment për jetën
Dr. Harold Sala (5 min)
08.00
08.05
Koment për jetën
Dr. Harold Sala (5 min)
08.00
08.05
Koment për jetën
Dr. Harold Sala (5 min)
08.00
08.05
Koment për jetën
Dr. Harold Sala (5 min)
08.00
08.05
14.00 - 15.00
Koment për jetën
Dr. Harold Sala (5 min)
14.05
14.10
Koment për jetën
Dr. Harold Sala (5 min)
14.05
14.10
Koment për jetën
Dr. Harold Sala (5 min)
14.05
14.10
Koment për jetën
Dr. Harold Sala (5 min)
14.05
14.10
22.00 - 23.00
Koment për jetën
Dr. Harold Sala (5 min)
22.00
22.05
Koment për jetën
Dr. Harold Sala (5 min)
22.00
22.05
Koment për jetën
Dr. Harold Sala (5 min)
22.00
22.05
Koment për jetën
Dr. Harold Sala (5 min)
22.00
22.05
Koment për jetën
Dr. Harold Sala (5 min)
22.00
22.05

E hënë

E martë

E mërkurë

E enjte

E premte

No programe available!
Të tjera nga autori

Folësi, autori dhe mësuesi i Biblës Dr. Sala, ka themeluar Guidelines në vitin 1963. Programi i tij i përditshëm Koment për jetën, dëgjohet në mbarë botën në gjuhë të ndryshme. Sala është autori i 60 librave në 19 gjuhë të ndryshme. Ai flet dhe mëson shpesh në konferenca dhe seminare në kishat në mbarë botën.