Sipas Fjalës

Hervin Fushekati

Sipas Fjalës me Pastor Hervin Fushekati.

Në këto mësime javore, pastor Hervin Fushekati na tregon se si të jetojmë Sipas të vetmes Fjalë që ka fuqinë të transformojë jetët tona dhe të ndriçojë shtegun që është përpara nesh. Këto mësime mund t’i dëgjoni në Radio 7 ditën e mërkurë në orën 13:30 dhe ritransmetim të martën e javës së ardhshme në po të njëjtën orë. Pasdite programin mund ta dëgjoni të enjten dhe të premtën në orën 19:00.

E hënë E martë E mërkurë E enjte E premte E shtunë E dielë
13.00 - 14.00
Sipas Fjalës
13.30
14.30
Sipas Fjalës
13.30
14.30
Sipas Fjalës
13.30
14.30
Sipas Fjalës
13.30
14.30
14.00 - 15.00
19.00 - 20.00
Sipas Fjalës
19.00
20.00
Sipas Fjalës
19.00
20.00
Sipas Fjalës
19.00
20.00

E martë

E mërkurë

E enjte

E premte

No programe available!
Të tjera nga autori

Hervin është themeluesi dhe udhëheqësi i Shkollës Ndërkombëtare të Teologjisë dhe Udhëheqjes (ISTL), një shkollë dinamike, studentët e së cilës kanë mbjellë mbi 50 kisha, si dhe kanë nisur disa shërbime të reja dhe punë misionare.
Formalisht, përmes Shkollës Biblike dhe joformalisht përmes marrëdhënieve, qindra njerëz janë trajnuar, dishepulluar, dashuruar, inkurajuar dhe dërguar në të gjitha zonat e Shqipërisë ose në vendet përreth, në Kosovë, Maqedoninë e Veriut, Malin e Zi, Greqinë dhe Turqinë.