Nga:

Fituesit dhe performancat e GMA Dove Award 2020

Gjatë një transmetimi ekskluziv mbarëbotëror në TBN u prezantuan fituesit e edicionit të 51-të GMA Dove Award. Me moton “Bëni Ndryshimin”, programi festoi diversitetin dhe promovoi unitetin përmes performancave dinamike dhe dëshmive.  Çmimet më të rëndësishme të mbrëmjes shkuan për grupin For KING & COUNTRY me çmimin “Artisti i Vitit”. Dëgjoni performancën e tyre të vecantë të këngës ‘Amen’

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=LBWLoB_RY8E&feature=emb_logo”]

We The Kingdom u vlerësuan si “Artisti i ri i Vitit 2020” dhe gjatë mbrëmjes kënduan këngëne tyre të mirënjohur ‘Holy Water’

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=rre0sDR45zc”]

Tasha Cobbs Leonard mori çmimin si “Artistja Gospel e Vitit”. Mos humbisnin këngën e saj ‘Release The Sound’ në këtë interpretim të veçantë për GMA Dove Award.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=rre0sDR45zc”]

Mbrëmja i ishte përshtatur kufizimeve të vendosura për shkak të pandemisë dhe u realizua në mungesë të një audience. Por gjatë mbrëmjes pati një sërë performancash dinamike të zhanreve të ndryshme dhe bashkëpunime historike. Ndajmë me ju disa nga performancat më unike të GMA Dove Awards.

WayMaker u vlerësua si kënga më e mirë e vitit. Shijoni performancën e veçantë nga Leeland ft. Mandisa, Sinach, dhe Maverick City.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=zm2vvsMJHKg&feature=emb_logo”]

Një tjetër performancë e veçantë ishte ajo e Tauren Wells në bashkëpunim me  Christine D’Clario, Jenn Johnson dhe Jekalyn Carr.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=hZjnJCjGVhk&feature=emb_logo”]

Gjithashtu fansat ndanë disa histori se si këngët kishin ndikuar jetët e tyre. Artistë si Zach Williams, Natalie Grant, dhe Jonathan McReynolds folën për situatën e krijuar nga pandemia dhe përvojat e tyre përgjatë saj.

 

Ndani përshtypjet tuaja me ne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Free!

REGJISTROHUNI