Lajmi Fundit
  prev next

  E Hënë - E Premte 7:15 - 10:00 ZGJOHU POZITIV Tiranë 97.7 FM Lushnje & Fier 88.2 FM Elbasan 102.3 FM KRASH Jona is : E Hënë - E Premte 10:00 - 12:00 ON AIR Lexo Librat Online Dr. Michael Youssef Dr. Charles Stanley Joyce Meyer June Hunt Marta Greenman

  Programe në Radio 7

  Këto janë programet më të ndjekura në Radio 7. Tani mund t’i dëgjosh në web
  Shiko të gjitha

  Artikuj

  Juria më e fortë...

  Juria më e fortë...

  Në gjykatë, dëshmitarët janë njerëz të cilët dëshmojnë atë që kanë parë e përjetuar personalisht. Dëshmia e tyre mund të ndryshojë të gjithë përfundimin e gjyqit. Tek “Veprat” 1:8 Jezusi u tha pasuesve të Tij: “Do të bëheni dëshmitarët e mi në Jeruzalem dhe në gjithë Judenë, në Samari dhe der...Lexo më shumë
  Çfarë duhet të kesh parasysh kur vjen vështirësia?

  Çfarë duhet të kesh parasysh kur vjen vështirësia?

  Zhgënjim. Shkatërrim Thyerje zemre. Këto emocione duket se po përsëriten sidomos pas një viti si 2020 dhe në këta muaj të parë të vitit 2021. Çfarë bën kur përballesh me një vështirësi?  Si e trajton atë? Ka disa gjëra që duhet të dini rreth Zotit dhe karakterit të Tij gjatë kohërave sfidu...Lexo më shumë
  Të plotësuar në Krishtin...

  Të plotësuar në Krishtin...

  Sa të “plotësuar” jeni në jetën tuaj? Sa të plotë ndiheni? Në kohë zhgënjimi ose krize, ju mund të mendoni: Nuk i kam gjërat e nevojshme. . . . Nuk mund t’ia dal e vetme. Shumë mendojnë se nuk janë të plotë, nëse nuk janë të lidhur me dikë tjetër. Sidoqoftë, nëse ju vërtet e keni lejuar Krish...Lexo më shumë
  Eshtë në rregull të kërkoni ndihmë

  Eshtë në rregull të kërkoni ndihmë

  Mund të ketë shumë arsye që nuk iu lejojë të kërkoni ndihmë, ndoshta sepse nuk doni të jeni barrë për të tjerët, keni frike se mos problemi juaj merret vesh ose mendoni se mund ta zgjidhni vetë. Ndoshta dhe mendoni se kërkimi i ndihmës është një shenjë e dobësisë; që nëse kërkoni ndihmë po pranon...Lexo më shumë
  Si të jesh një lider i suksesshëm në 2021?

  Si të jesh një lider i suksesshëm në 2021?

  Pavarësisht nëse e besoni apo jo, në një farë mënyre apo në një tjetër në jetën tuaj, ju jeni një udhëheqës! Mund të jeni një prind, një shef, një menaxher ose thjesht udhëheqni në një farë aspekti. Janë  5 mënyra që personat udhëheqës, por edhe çdo individ tjetër duhet të ketë parasysh në mënyrë...Lexo më shumë
  Këshilla për një martesë të shëndetshme...

  Këshilla për një martesë të shëndetshme...

  Tek Predikuesi 4:12 lexojmë: Një litar tresh nuk këputet aq shpejt. Për të patur një martesë të shëndetshme nuk është gjithmonë e lehtë, por me Perëndinë  është e mundur. Këshilla "më e mirë" sipas eksperteve  për një çift zakonisht bazohet në betejat e tyre  aktuale dhe sezonin e jetës në të...Lexo më shumë
  Shiko të gjitha

  Postime në Facebook

  Frekuencat Radio 7

  frekuencat 3

   

  Rreth nesh

  Radio 7 hyri në tregun radiofonik shqiptar si një media që sjell një këndvështrim pozitiv për jetën! Radio 7 është një zë pozitiv përmes përzgjedhjeve muzikore të përditshme, programeve informative, educative dhe sociale. Ne përdorim parimet biblike në thelb të përmbajtjes së programeve tona, me dëshirën për të parë një shoqëri shqiptare ku vlerat mbrohen. Stafi dhe programet e realizuara i japin një rëndësi të veçantë mirëqënies fizike, emocionale dhe shpirtërore të çdo personi.

  Licensuar në nëntor te vitit 2001, Radio 7 fillon transmetimet në 17 maj 2002 me një transmetues në malin e Dajtit, nga një studio modeste dhe me pjesën më të madhe të stafit si vullnetarë.

  shiko më shumë