Fillo Nga e Para

Bonnie Sala

Ne të gjithë kemi nevojë çdo ditë që tja fillojmë nga e para! Bonnie Sala në këtë program 2 minutësh ndan fjalë të urta dhe të verteta nga Bibla që do t’ju ndihmojnë të keni një fillim të ri në jetën tuaj shpirtërore. Mësoni se si të jetoni atë që besoni.

E hënë E martë E mërkurë E enjte E premte E shtunë E dielë
08.00 - 09.00
Fillo Nga e Para
Bonnie Sala (2 min)
08.25
08.27
Fillo Nga e Para
Bonnie Sala (2 min)
08.25
08.27
Fillo Nga e Para
Bonnie Sala (2 min)
08.25
08.27
Fillo Nga e Para
Bonnie Sala (2 min)
08.25
08.27
Fillo Nga e Para
Bonnie Sala (2 min)
08.25
08.27
20.00 - 21.00
Fillo Nga e Para
Bonnie Sala (2 min)
20.25
20.27
Fillo Nga e Para
Bonnie Sala (2 min)
20.25
20.27
Fillo Nga e Para
Bonnie Sala (2 min)
20.25
20.27
Fillo Nga e Para
Bonnie Sala (2 min)
20.25
20.27
Fillo Nga e Para
Bonnie Sala (2 min)
20.25
20.27

E hënë

E martë

E mërkurë

E enjte

E premte

No programe available!
Të tjera nga autori

Bonnie Sala është presidente e shërbesës Guidelines. Ajo është autore e meditimeve Fillo nga e Para, meditime të cilat frymëzohen nga mëngjeset e saj të hershme kur kalon kohën personale me Jezusin dhe Fjalën e Tij. Ky program transmetohet në radiot në Amerikë por edhe në Filipine, Singapor dhe Afrikë. Ajo është një folëse ndërkombtare në konferenca të ndryshme.