Duaje Izraelin

Baruch Korman

Duaje Izraelin

Duaje Izraelin është një program 30 minutësh nga mësuesi, Dr. Baruk Korman. Në mësimin e tij ai i kushton një vëmendje të veçantë gjuhëve origjinale dhe kontekstit kulturor të Shkrimit të Shenjtë. Dr. Baruk është lektori kryesor në institutin Zera Avraham, në Izrael. Megjithëse lëndët aty jepen në hebraisht, Dr. Baruk e ka për kënaqësi ta ndajë këtë ligjëratë javore edhe në gjuhen shqipe. Le ta ndjekim me vëmendje!

E hënë E martë E mërkurë E enjte E premte E shtunë E dielë
09.00 - 09.30
Duaje Izraelin
Baruch Korman (30min)
09.00
09.30
14.30 - 15.00
Duaje Izraelin
Baruch Korman (30min)
14.30
15.00
20.00 - 20.30
Duaje Izraelin
Baruch Korman (30min)
20.00
20.30

E shtunë

E dielë

No programe available!
Të tjera nga autori