Lajmi Fundit
  prev next

  Emisioni
  Moment Vendimtar

  12:00 & 19:00

   

  Moment Vendimtar
  https://radio-7.net/wp-content/uploads/2021/09/davidjeremiah-r7-web.jpg

  Soundmanager error: Invalid ID

  Moment Vendimtar me Dr. David Jeremiah

  Moment Vendimtar me Dr. David Jeremiah në Radio 7 shpall Fjalën e pandryshueshme të Perëndisë tek individët dhe familjet që jetojnë në një botë që ndryshon çdo ditë. Mësimi i shëndoshë biblik është thelbi i shërbesës së Dr. David Jeremiah.
  Dr. David Jeremiah është pastori i Kishës Shadow Mountain Community në San Diego, Kaliforni, dhe themeluesi i shërbesës ndërkombëtare radiofonike dhe televizive ‘Moment Vendimtar’.

  Në katër dekada të mësimit të Fjalës së Perëndisë, Dr. Jeremiah ka shkruar shumë libra. Ndër më të njohurit janë: “Çfarë po ndodh në botë?”, “Armagedoni Ekonomik që po vjen”, “Perëndia nuk të ka harruar”, “Të kuptojmë 66 librat e Biblës” etj.

  Comments.

  Currently there are no comments related to this article. You have a special honor to be the first commenter. Thanks!

  Leave a Reply.

  * Your email address will not be published.
  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>