3 gjëra që një mësues do donte që prindërit të dinin

A e di se një mësues shpenzon rreth, 1300 orë me fëmijët gjatë mësimit në një vit? Shumë e prej tyre e duan vërtetë këtë kohë. Në të

Lexoni më tej

Një verë për t’u mbajtur mend

Të gjithë mezi i kemi pritur ditët e verës. Pasi i kemi dëshiruar kaq, kemi planifikuar, kemi shpresuar dhe pritur, vera është më në fund këtu! Ditët e

Lexoni më tej

Të përgatitesh për universitetin

1.Sigurohu nëse mund të përfitosh nga bursat që ofron universiteti Sigurohu që të informohesh dhe të aplikosh në kohë për bursat që ofrojnë universitetet shqiptare. Informacionin mund ta

Lexoni më tej

6 vargje që të ndihmojnë të pushosh

Sigurohu që të kesh një limonadë të ftohtë, një libër të mirë dhe një pasdite të gjithë për vete. Këto janë elementët që do të shërbenin për të

Lexoni më tej

Çfarë thotë Bibla për fëmijët?

Meqenëse Bibla është Fjala e Perëndisë, ne shkojmë tek ajo për të marrë udhëzime për jetën. Bibla ka shumë për të na thënë si për çështjet shpirtërore edhe

Lexoni më tej

Përkthimi i Biblës po bën që gjuhët të mos humbasin

Një të tretat e mbi 7000 gjuhëve të botës janë në rrezik, sidomos gjuhët që janë vetëm të folura ose pa një alfabet. Por një grup njerëzish që

Lexoni më tej

Mite dhe fakte për ekzemën te bebet

Bebi nuk e merr ekzemën në çerdhe Ekzema është një problem i shpeshtë i lëkurës që mund ta bëj lëkurën e bebit të kuqe dhe të thatë. Por

Lexoni më tej

Të zgjohesh herët mund të ndryshojë ditën tënde

Gjatë gjithë kohës dëgjojmë njerëz që thonë se nuk kanë kohën për të bërë disa gjëra. Mund të jemi ne një nga këta persona.  Ndoshta na mungon një

Lexoni më tej

7 të vërteta që të çlirojnë nga turpi

A e ke ndjerë ndonjëherë ndjesinë mbytëse të turpit që të ka bërë të fshihesh?  Ose ndoshta ndihesh i padenjë  për të ecur përpara ,sepse sheh atë çfarë

Lexoni më tej

4 Hapa për një Rutinë të Perëndishme Mëngjesi

Për pjesën më të madhe të familjeve, mëngjeset janë pjesa më e ngarkuar e ditës.  Të bësh gati fëmijët për në kopësht, apo në shkollë duket ndonjëherë si 

Lexoni më tej