Pse duhet ta mbështesim Izraelin?

Izraeli është nën rrethim. Regjimi qeverisës i Gazës, Hamasi, ndërmorri një sulm të befasishëm kundër Izraelit. Herët në mëngjesin e datës 7 tetor, Hamasi lëshoi me shpejtësi mijëra

Lexoni më tej

test

Lexoni më tej

Lutja, “çelësi” i rizgjimit në Ausbury

Dëshira e disa studentëve për të kaluar më shumë kohë në lutje së bashku, adhuruar dhe lavdëruar Perëndinë  duket se është një nga arsyet e fillimit të rizgjimit

Lexoni më tej

Premtimi i dashurisë

Pavarësisht se sa vepra të mira kemi bërë ose se sa gabime, dashuria e Zotit për ne mbetet e njëjtë. Zoti na do. Është një realitet i mrekullueshëm,

Lexoni më tej

Si të meditojmë mbi Shkrimin?

Por që gjen kënaqësinë e tij në ligjin e Zotit, dhe që mendon thellë ditë e natë mbi ligjin e tij.-Psalmi 1 : 2 Shumë gjëra kërkojnë vëmendjen

Lexoni më tej

Kurrë Vetëm

Dhe Jezusi, plot me Frymën e Shenjtë, u kthye nga Jordani dhe Fryma e çoi në shkretëtirë, ku për dyzet ditë u tundua nga djalli. Gjatë atyre ditëve

Lexoni më tej

Të ndryshuar nga prania e Perëndisë

“Do ta bësh me dërrasa dhe bosh nga brenda; duhet ta bësh ashtu siç t’u tregua në mal.” -Eksodi 27:8 Kjo është vërtet interesante. Më pëlqen shumë ky

Lexoni më tej

Lutu, Pastaj Planifiko

Ka shumë plane në zemrën e njeriut, por vetëm plani i Zotit do të mbetet i pandryshuar. (FJALËT E URTA 19:21) Fjala e Perëndisë na tregon qartë se

Lexoni më tej

Gjëra të mira në parajsë

Armin Gesswein, ishte një burrë i perëndishëm. Ai shpenzoi pjesën më të madhe të jetës duke predikuar mbi lutjen. Një pjesë të jetës së tij  e kaloi  duke

Lexoni më tej

Çfarë do të thotë për ty në të vërtetë të shkosh në altar

“Prandaj njeriu do të lërë babanë e vet dhe nënën e vet dhe do të bashkohet me gruan e vet, dhe të dy do të bëhen një mish

Lexoni më tej