Mes të qeshurave dhe lotëve!

Dhe ne e kemi këtë thesar në enë prej balte që epërsia pashoqe e kësaj fuqie të jetë nga Perëndia dhe jo nga ne. Prandaj nuk na lëshon

Lexoni më tej

Xhaketa e Krishtlindjes

Unë jua kam thënë edhe më parë se sa shumë e admiroj mikun tim pastor Erik Denton, i cili çdo të diel në mbrëmje çon një grup në

Lexoni më tej

Një litar tresh nuk këputet aq shpejt!

Në rast se dikush mund të mposhtë atë që është vetëm, dy veta mund t’i qëndrojnë; një litar tresh nuk këputet aq shpejt. –Predikuesit 4:12 Nuk ka asgjë

Lexoni më tej

Pse duhet ta mbështesim Izraelin?

Izraeli është nën rrethim. Regjimi qeverisës i Gazës, Hamasi, ndërmorri një sulm të befasishëm kundër Izraelit. Herët në mëngjesin e datës 7 tetor, Hamasi lëshoi me shpejtësi mijëra

Lexoni më tej

Kishëmbjellës anonimë!

Veprat e apostujve, kapitulli 11, vargjet 19 deri në 21. “Ndërkaq ata që ishin shpërndarë për shkak të përndjekjes që nisi me Stefanin, arritën deri në Feniki, në

Lexoni më tej

test

Lexoni më tej

Fokusohuni në Madhështinë e Perëndisë!

Jotja, o Zot, është madhështia, fuqia, lavdia, shkëlqimi, madhëria, sepse gjithshka që është në qiell dhe mbi tokë është jotja. E jotja o Zot është mbretëria, dhe ti

Lexoni më tej

Tërmeti trondit Turqinë, thirrje për lutje dhe ndihmë!

Mëngjesin e sotëm një tërmet i fuqishëm ka goditur Turqinë juglindore, pranë kufirit me Sirinë, duke vrarë më shumë se 500 njerëz dhe duke bllokuar mijëra të tjerë.Lëkundjet

Lexoni më tej

A ka Perëndia krahë?

Ja, dora e Zotit nuk është tepër e shkurtër për të shpëtuar, as veshi i tij nuk është tepër i rënduar për të dëgjuar.-Isaia  59 :1 Kur isha

Lexoni më tej

Liderët fetarë të Ukrainës, thirrje për lutje botërore!

Liderët fetarë të Ukrainës bëjnë thirrje për një ditë botërore të lutjes në 24 Shkurt, një vit pas pushtimit rus. “Ne duam të organizojmë një ditë të veçantë

Lexoni më tej