21 Ditë Agjërim Global për Izraelin (7-28 Maj 2023)

Media 7 ju fton të bashkoheni me mbi 1 milion besimtarë që do të angazhohen në lutje për Izraelin për të paktën 1 orë në ditë për 21

Lexoni më tej

Pastori i njohur, Dr. Charles Stanley ndërron jetë në moshën 90 vjeçare!

Ndërron jetë në moshën 90-vjecare, autori i njohur dhe pastori shumë i dashur Dr. Charles Stanley. Në 65 vite shërbesë, Dr. Stanley ndihmoi në përhapjen e ungjillit të

Lexoni më tej

Izraeli nderon viktimat e Holokaustit!

Në orën 10 me orën lokale, nën tingullin e borisë, të gjitha shtetasi e Izraelit ndërprenë aktivitet dhe nderuan viktimat e Holokaustit. Edhe drejtuesit e automjeteve ndaluan dhe

Lexoni më tej

Johnson: Rizgjimi, përjetesë jetë ndryshuese!

Një përjetesë jetë ndryshues e ka komentuar Carolyn Johnson një shërbestare në Zotin nga Kalifornia rizgjimin e ndodhur në Ausbury të Wilmore në Kentacki. Në një intervistë për

Lexoni më tej

A është  ndonjëherë urrejtja përgjigjia e duhur?

Frika e Zotit është të urresh të keqen; unë e urrej kryelartësinë, arrogancën, rrugën e keqe dhe gojën e çoroditur.- Fjalët e Urta 8:13 Shumica prej nesh janë

Lexoni më tej

Lutja, “çelësi” i rizgjimit në Ausbury

Dëshira e disa studentëve për të kaluar më shumë kohë në lutje së bashku, adhuruar dhe lavdëruar Perëndinë  duket se është një nga arsyet e fillimit të rizgjimit

Lexoni më tej

Sekreti i një jetë të transformuar.

Por që gjen kënaqësinë e tij në ligjin e Zotit, dhe që mendon thellë ditë e natë mbi ligjin e tij.- Psalmi 1:2 Kalimi i kohës, çdo ditë,

Lexoni më tej

Si të merrni vendimet e duhura?

Ne çdo ditë marrim vendime. Shumë prej tyre kanë pak rëndësi. Ndërkohë, ka të tjera që ndryshojnë jetën tonë përgjithnjë. Gjatë një interviste për TV7 Albania, Davida Pecaj,

Lexoni më tej

Rizgjim në “Asbury”

Prej më shume se dy javësh, njerëz nga mbarë bota i janë drejtuar Kampusit Universitar “Asbury” në Wilmore, për të marrë pjesë në një rizgjimeve historike. Një shërbesë

Lexoni më tej

Si të largojmë frikën e fëmijëve nga dentisti?

Një nga fazat më të vështira të jetës së fëmijës është përballja me doktorin, dentistin apo ambientin klinik. Disa fëmijë e kalojnë lehtë këtë fazë, të tjerë e

Lexoni më tej