Fuqia e lutjes në zgjidhjen e problemit!

Dhe gjithçka të kërkoni në lutje, duke patur besim, do të merrni``.-Mateu 21 :22 Natyrshëm njerëzit  kërkojnë ti zgjidhin problemet vetë. Si fillim bëjmë planet tona dhe më

Lexoni më tej

Rruga për një jetë të lirë dhe të pastër!

Po t`i rrëfejmë mëkatet tona, ai është besnik dhe i drejtë që të na falë mëkatet dhe të na pastrojë nga çdo paudhësi. – 1 e Gjonit 1:9

Lexoni më tej

Kur doni një mrekulli

Në qoftë se ju, që jeni të këqij, dini t`u jepni dhurata të mira bijve tuaj, aq më tepër Ati juaj, që është në qiej, do t`u japë

Lexoni më tej

A është e gabuar të jesh i botës?

Ai që thotë se është në dritë dhe urren vëllanë e vet, është ende në errësirë. – 1 e Gjonit 2 :9 “Kur isha fëmijë,” shkruan blogerja Karen

Lexoni më tej

Si ta njohim Zotin më mirë?

Por Jezusi, duke u përgjigjur u tha atyre: “Ju bëni gabim, sepse nuk e kuptoni as Shkrimin as pushtetin e Perëndisë.– Mateu 22 : 29 Ajo që besoni

Lexoni më tej

Mos e bëni fjalën “Më fal” si fjalën më të vështirë.

Ja, kam vepruar si një budalla dhe kam gabuar rëndë”. – 1 e Samuelit 26 : 21 A jeni përfshirë në ndonjë diskutim të nxehtë, dhe më pas

Lexoni më tej