Vendos të ngrihesh

Ne programin “Zgjohu Pozitiv”, ne Radio 7 ishte e ftuar Bona Miekley, Koordinatore e MOPS në Europën Mesdhetare. MOPS është një program për nënat me fëmijë parashkollorë nga mosha 0 deri në 5 vjeç, i cili synon inkurajimin pajisjen dhe mbështetjen e nënave për të kuptuar potencialin e tyre si femra, nëna,bashkëshorte dhe drejtuese.

Ajo prezantoi temën e re të grupeve të punës në MOPS, “Vendos të çohesh”, që po u vjen në ndihmë dhe po u shërben shumë nënave të reja, që janë të ngarkuara dhe kanë nevojë për çlodhje dhe inkurajim.

Miekley u shpreh se nënat jane krijuar ne menyre te mrekullueshme, kane pune per te bere dhe është viti ku duhet të çohen me ndihmën e Perëndisë si nëna.

“Nënat shpeshherë vendosin pritshmëri shumë të larta në veten e tyre. Janë pritshmëri që ato vendosin në veten e tyre dhe të tjerët vendosin mbi to. Duket sikur nënat duhet të bëjnë gjithçka dhe unë jam këtu sot për të thënë që ti nënë e dashur je nëna perfekte për fëmijët e tu, që askush tjetër nuk mund të të zvendësojë. Askush nuk është i përsosur, pror ti ke potencial që je një nënë e mrekullueshme për fëmijët e tu dhe ne së bashku mund të bëjmë një botë më të mirë. Perëndia të do dhe ti je krijuar në mënyrë të mrekullueshme për fëmijët e tu dhe familjen tënde”.

Ndani përshtypjet tuaja me ne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Rreth Radio 7

Radio 7 hyri në tregun radiofonik shqiptar si një media që sjell një këndvështrim pozitiv për jetën! Radio 7 është një zë pozitiv përmes përzgjedhjeve muzikore të përditshme, programeve informative, educative dhe sociale. Ne përdorim parimet biblike në thelb të përmbajtjes së programeve tona, me dëshirën për të parë një shoqëri shqiptare ku vlerat mbrohen. Stafi dhe programet e realizuara i japin një rëndësi të veçantë mirëqënies fizike, emocionale dhe shpirtërore të çdo personi.

Licensuar në nëntor te vitit 2001, Radio 7 fillon transmetimet në 17 maj 2002 me një transmetues në malin e Dajtit, nga një studio modeste dhe me pjesën më të madhe të stafit si vullnetarë.

Është quajtur Radio 7 sepse simbolika biblike e numrit 7 është “dita e pushimit dhe paqes fizike dhe shpirtërore.” Nëpërmjet transmetimeve të saj Radio 7 kërkon t’ju jap dëgjuesve pushim dhe paqe pavarsisht se sa e zhurmshme është dita në qytetet ku jetojmë.

Radio 7 transmeton në Tiranë në frekuencën 97.7 fm, e duke filluar që nga vitet 2005-2007 jane shtuar 2 transmetues te rinj, nje ne Ardenice me qellim mbulimin me sinjal te ultesires perendimore dhe nje tjeter ne Petresh per mbulimin me sinjal te zones se Elbasanit. Sot Radio 7 transmeton ne tre frekuenca, 97,7 FM ne Tirane, 102,3 ne Elbasan dhe 88,2 ne Ardenice. Ne vitin 2009, Radio 7 ka filluar transmetimet ne internet ne www.radio-7.net.


Free!

REGJISTROHUNI