Vendos Besimin në Vendin e Duhur

Disa kanë besim te qerret dhe të tjerë te kuajt, por ne do të kujtojmë emrin e Zotit, Perëndisë tonë.- PSALMI 20:7

Besimi është diçka që ne e kemi, dhe ne vendosim se çfarë do të bëjmë me të. Ne përcaktojmë ku ose në çfarë do e vendosim besimin tonë.

Ku e ke vendosur besimin tënd? A është besimi yt tek puna jote, llogaria bankare, apo tek miqtë? Ndoshta besimi yt është tek vetja jote, tek sukseset e të shkuarës tënde, arsimimi, talentet natyrore ose tek posedimet e tua. Të gjitha këto janë të përkohshme, subjekt i ndryshimit. Vetëm Zoti nuk ndryshon. Ai është Shkëmbi që nuk mund të lëvizet.

Si bij dhe bija të Perëndisë, ne mund të kemi sigurinë që Perëndia do të na çlirojë në telashet e tanishme, ashtu siç na ka çliruar në të shkuarën. Kështu ne mund ta vendosim besimin tonë në vendin e duhur, që është vetëm në Perëndinë.

Besimi nuk mërzitet, sepse ka hyrë në prehjen e Zotit. Besimi nuk ngatërrohet, sepse nuk ka nevojë të mbështetet në kuptimin e vet. Besimi nuk dorëzohet apo paniko set. Besimi beson se Zoti është i mirë dhe se Ai i bën të gjitha gjërat për mirë!

Zgjidhni të vendosni besimin tuaj në Perëndinë. Kjo sjell shumë përfitime.

Ndani përshtypjet tuaja me ne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Rreth Joyce Meyer

Joyce Meyer është një nga mësueset praktike të Biblës e njohur në të gjithë botën. Është autore e librave më të shitur sipas “New York Times”. Libra të cilët kanë ndihmuar miliona njerëz të gjejnë shpresë dhe restaurim në Krishtin.
Përmes shërbesës së saj ajo mëson për qindra tema dhe ka shkruar mbi 80 libra, të cilët janë përkthyer në më shumë se 80 gjuhë të ndryshme. Më shumë se 12 milionë libra janë shpërndarë në mbarë botën dhe në vitin 2007 janë shitur më tepër se 3.2 milionë kopje. Joyce ka një program televiziv dhe radiofonik, “Shijo jetën çdo ditë”, që transmetohet në mbarë botën dhe audienca arrin 4.5 miliardë njerëz.


Free!

REGJISTROHUNI