Ti ke një betejë për të fituar!

Askush prej nesh nuk dëshiron të humbasë. Shpeshherë rruga drejt fitores duket e vështirë dhe ndonjëherë ndodh që heqim dorë, por kjo nuk është mënyra si veprohet kur gjendeni në mes të betejës.

Betejat tona  shpirtërore janë të vërteta dhe nëse nuk i luftojmë ato, ne humbasim.

Mënyra se si ne luftojmë është e ndryshme nga sa mund të mendoni. Ne nuk e arrijmë fitoren duke bërë gjëra, por duke u dorëzuar në duart e Perëndisë. Vetëm me anë të dorëzimit total do ta fitojmë luftën.

Ne shohim një pamje të kësaj në betejën e Izraelitëve me Amalekitët. Perëndia i dha fitore  popullit të tij për sa kohë që duart e Moisiut ishin ngritur lart me shkopin e tij mbi kokë. Sa herë që Moisiu i ulte duart, Amalekitët filluan t’i mposhtnin. Fitorja kërkon dorëzim total ndaj rrugëve të Zotit.

Në betejat tuaja shpirtërore, mos hiqni dorë nga lufta. Çfarëdo që të bëni, mos u bindni për bindje të pjesshme. Vazhdoni t’i dorëzoheni Jezusit, pavarësisht se çfarë do të vijë. Vetëm bindja e pakushtëzuar do t’iu sjellë fitoren.

Ndani përshtypjet tuaja me ne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Rreth Radio 7

Radio 7 hyri në tregun radiofonik shqiptar si një media që sjell një këndvështrim pozitiv për jetën! Radio 7 është një zë pozitiv përmes përzgjedhjeve muzikore të përditshme, programeve informative, educative dhe sociale. Ne përdorim parimet biblike në thelb të përmbajtjes së programeve tona, me dëshirën për të parë një shoqëri shqiptare ku vlerat mbrohen. Stafi dhe programet e realizuara i japin një rëndësi të veçantë mirëqënies fizike, emocionale dhe shpirtërore të çdo personi.

Licensuar në nëntor te vitit 2001, Radio 7 fillon transmetimet në 17 maj 2002 me një transmetues në malin e Dajtit, nga një studio modeste dhe me pjesën më të madhe të stafit si vullnetarë.

Është quajtur Radio 7 sepse simbolika biblike e numrit 7 është “dita e pushimit dhe paqes fizike dhe shpirtërore.” Nëpërmjet transmetimeve të saj Radio 7 kërkon t’ju jap dëgjuesve pushim dhe paqe pavarsisht se sa e zhurmshme është dita në qytetet ku jetojmë.

Radio 7 transmeton në Tiranë në frekuencën 97.7 fm, e duke filluar që nga vitet 2005-2007 jane shtuar 2 transmetues te rinj, nje ne Ardenice me qellim mbulimin me sinjal te ultesires perendimore dhe nje tjeter ne Petresh per mbulimin me sinjal te zones se Elbasanit. Sot Radio 7 transmeton ne tre frekuenca, 97,7 FM ne Tirane, 102,3 ne Elbasan dhe 88,2 ne Ardenice. Ne vitin 2009, Radio 7 ka filluar transmetimet ne internet ne www.radio-7.net.


Free!

REGJISTROHUNI