Lajmi Fundit
  prev next

   

  Zoti ka një thirrje të veçantë për jetën e secilit person. Sidoqoftë, përgjigjja jonë ndaj thirrjes së Tij përcakton nëse do të jemi ndjekës të guximshëm apo fëmijë rebelë.

   

   

  Shumë herë, ne i rezistojmë thirrjes së Zotit sepse kemi frikë nga ajo që Ai mund të na thërrasë të bëjmë. Ne harrojmë se plani i Tij është plani më i mirë i mundshëm për ne. Thirrja e tij për jetën tonë nuk do të thotë se jemi të dënuar për një mënyrë jetese që nuk e duam, përkundrazi është një thirrje për të përjetuar plotësinë e jetës.

  Kishte shumë momente në të cilat Davidi mund të ishte endur në një shteg tjetër. Mbi të gjitha, mbreti Saul po e ndiqte nëpër fshat – duke mos dashur asgjë më pak se jetën e tij. Megjithatë, gjatë kësaj kohe të vështirë, Davidi zgjodhi t’i qëndronte besnik dhe ti bindej Zotit.

  Nëse duam të bëhemi kampionë të guximshëm për Krishtin, duhet të kujtojmë se bindja ndaj Zotit është themeli i dashurisë sonë për Të.

  Ndërsa ne mund ta lavdërojmë Zotin me gojën tonë, ajo që bëjmë me jetën tonë tregon se ku është vërtet zemra jonë. Thirrja e Zotit për jetën tonë pret bindjen tonë dhe vendimin tonë për ta ndjekur dhe për t’iu bindur  në çdo gjë Atij/ Kjo do na formojë dhe shndërrojë në kampionë të vërtetë.

  Mënyra për të ndihmuar fëmijët të rriten në marrëdhënien e tyre me Perëndinë
  Largo turpin prej teje...

  Comments.

  Currently there are no comments related to this article. You have a special honor to be the first commenter. Thanks!

  Leave a Reply.

  * Your email address will not be published.
  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>