Të presësh në Zotin!

Është më e lehtë të presësh në Zotin  kur kujton se planet e Tij janë më të mirat.Vajtimet 3:24-26

Shumë të krishterë luftojnë me pritjen. Ka shumë gjëra që i duam tani – dhe zakonisht marrim kontrollin për të përmbushur dëshirat tona. Në fakt, ky është çelësi i gjithë industrisë së kartave të kreditit: Merrni  tani; paguani më vonë. Nuk janë vetëm gjërat që zotërojmë ato për të cilat nxitojmë. Disa njerëz duan aq shumë të martohen, saqë bëjnë zgjedhje jo të mençur në lidhje me bashkëshortin. Të tjerët nxitojjnë aq shumë të bëhen të suksesshëm në karrierën e tyre, saqë kërkojnë rrugë të shkurtra për të ecur përpara.

Pra, pse Zoti na bën të presim? Një arsye është për të na mbrojtur. Ata që nuk mund t’i thonë jo dëshirave të tyre, përfundojnë skllevër të tyre. Perëndia dëshiron që ne të jemi besimtarë të pjekur, të cilët kanë karakterin dhe vetëpërmbajtjen për të pritur që Ai të sigurojë në kohën e Tij të përsosur. Për shkak se Ati ynë qiellor është i gjithëdijshëm, vetëm Ai e di se çfarë është më e mira. Besoni se nëse Ai ju kërkon të prisni, Ai ka diçka më të mrekullueshme në mendje se sa mund të siguroni ndonjëherë për veten tuaj.

A ka ndonjë gjë pushtet mbi ju? Nëse po, mund të jetë një fushë që kërkon durim. Dorëzojini dëshirat tuaja tek Zoti. Pastaj, filloni t’u thoni jo tundimeve ndërsa prisni që Perëndia të zbulojë vullnetin e Tij për jetën tuaj.

Ndani përshtypjet tuaja me ne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Rreth Radio 7

Radio 7 hyri në tregun radiofonik shqiptar si një media që sjell një këndvështrim pozitiv për jetën! Radio 7 është një zë pozitiv përmes përzgjedhjeve muzikore të përditshme, programeve informative, educative dhe sociale. Ne përdorim parimet biblike në thelb të përmbajtjes së programeve tona, me dëshirën për të parë një shoqëri shqiptare ku vlerat mbrohen. Stafi dhe programet e realizuara i japin një rëndësi të veçantë mirëqënies fizike, emocionale dhe shpirtërore të çdo personi.

Licensuar në nëntor te vitit 2001, Radio 7 fillon transmetimet në 17 maj 2002 me një transmetues në malin e Dajtit, nga një studio modeste dhe me pjesën më të madhe të stafit si vullnetarë.

Është quajtur Radio 7 sepse simbolika biblike e numrit 7 është “dita e pushimit dhe paqes fizike dhe shpirtërore.” Nëpërmjet transmetimeve të saj Radio 7 kërkon t’ju jap dëgjuesve pushim dhe paqe pavarsisht se sa e zhurmshme është dita në qytetet ku jetojmë.

Radio 7 transmeton në Tiranë në frekuencën 97.7 fm, e duke filluar që nga vitet 2005-2007 jane shtuar 2 transmetues te rinj, nje ne Ardenice me qellim mbulimin me sinjal te ultesires perendimore dhe nje tjeter ne Petresh per mbulimin me sinjal te zones se Elbasanit. Sot Radio 7 transmeton ne tre frekuenca, 97,7 FM ne Tirane, 102,3 ne Elbasan dhe 88,2 ne Ardenice. Ne vitin 2009, Radio 7 ka filluar transmetimet ne internet ne www.radio-7.net.


Free!

REGJISTROHUNI