Thirrje për lutje nga Vëllazëria Ungjillore e Shqipërisë

Një thirrje për lutje nga VUSH për ju motra dhe vëllezër në Krishtin Jezus! Ne e dimë se sa shumë nevojë kemi për prezencën e Jezusin në Shqipëri

Lexoni më tej

Tërmet me epiqendër në Durrës

Një tjetër tërmet i fuqishëm ka goditur vendin. Lëkundjet ishin shumë të forta. Epiqendra ishte 10km nga Durrësi ku ka edhe dëmtime të shumta. Tërmeti ka shkaktuar panik

Lexoni më tej