Lajmi Fundit
  prev next

  Delet e mia e dëgjojnë zërin tim, unë i njoh dhe ato më ndjekin; dhe unë u jap atyre jetën e përjetshme dhe nuk do të humbasin, e askush nuk i rrëmbejë nga dora ime. Ati im, që m’i dha është më i madh se të gjithë; dhe askush nuk mund t’i rrëmbejë nga dora e Atit tim”. (Gjoni 10:27–29)

   

   

  Duke i besuar jetën tuaj Krishtit, ju merrni tre dhurata të lavdishme të hirit:

  Ti shpëtohesh nga Shpëtimtari;

  Je i vulosur nga Fryma e Shenjtë;  

  Ti je i sigurt në Atin, i Cili të ruan deri ditën që do trashëgosh shtëpinë tënde në qiell dhe ta shohësh Shpëtimtarin ballë për ballë! Kjo është siguria e Perëndisë për ty.

  Ata që janë të sigurt, mund të kenë ndërgjegjen e qetë, besim tek mëshira e Perëndisë, të orientuar për nga Hiri, mënyrë të lirë jetese, siguri për mënyrën se si Perëndia i shikon dhe besim tek Perëndia për të ardhmen.

   

  Pse duhet t’i besoj Biblës?
  Të shohësh me sytë e zemërimit

  Comments.

  Currently there are no comments related to this article. You have a special honor to be the first commenter. Thanks!

  Leave a Reply.

  * Your email address will not be published.
  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>