“Step to Your groove
Follow Your feet
Dance to the rhythm You’ve given me
Be my heartbeat

shuree Krash 2Shuree është një këngëtare e fuqishme, një kantautore e talentuar, dhe një zë frymëzues në mbrojtje të të rinjve të rrezik. Ndërsa rritej në një familje të thyer, e ardhmja e saj dukej shumë e pasigurt. Gjatë jetës së saj u përball me dhunën në familje dhe varësitë e ndryshme të anëtarëve të familjes, gjë që e çoi në shumë vështirësi, ku gjithçka kulmoi me humbjen e motrës së vogël nga një ovërdozë.  Pavarësisht kaosit dhe sfidës, ajo ishte katër vjeç kur një fqinj solli ungjillin në familjen e saj. Koha në kishë solli pakëz paqe në familjen e saj, por momentin kur ajo vendosi se do të besonte tek Perëndia personalisht solli ndryshimin e vërtetë ne jetën e saj.

Ajo e ka nisur karrierën e saj vrullshëm duke prekur majat e klasifikimeve. Në Billboard disa prej këngëve të saj kanë qenë të renditura në klasifikime. Kënga e saj “HEARTBEAT”( “Rrahje zemre”) është një nga këngët më të bukura të këngëtares. Shuree na tregon  historia e kësaj këngë të  mrekullueshme :

“Predikuesit 3 thotë se “Çdo gjë që ndodh në këtë botë, ndodh në kohën që Perëndia zgjedh.” Dhe pse jetoj në Chicago shpesh udhëtoj për në Nashville. Shumicën e kohës atje, shkruaj këngë dhe regjistroj në studio. Ndërsa shkruaja për albumin tim të fundit, “Ji ndryshimi” shkoja nga një sesion tek tjetri dhe ditët e mia ishin shumë të ngarkuara nga mëngjesi deri në darkë. Më kujtohet që një mëngjes u zgjova dhe ndjeva se po nxitoja e vrapoja mes gjërave dhe nuk isha në gjendje të shkruaja një këngë te frymëzuar nga Zoti.

Atëherë kuptova se zemra ime ishte bosh dhe zgjidhja e vetme ishte të sintonizohesha me rrahjen e zemrës së Perëndisë. Ndërsa veprova kështu plot vargje dhe tituj këngësh erdhën tek unë, ai më dha urtësi jo vetëm për jetën time, por dhe për jetën e atyre që unë dua të arrij përmes muzikës, Tani, ky është vetëm një shembull, por çdo ditë unë përpiqem të qëndroj në një hap me skuadrën e grupit. Ndërsa dal nga dera me kafen që më derdhet, ose duke rritur shpejtësinë në autostradë për të mos u vonuar, dëgjoj zërin e tij të më thotë; “Ngadalëso hapin, ndërsa e bëj këtë ndjej ritmin e zemrës së tij, dhe shpesh herë është shumë më i ngadaltë se hapi im. Perëndia nuk është i stresuar, nuk e zë paniku, nuk e ka me ngut dhe Ai më ka mësuar se sa shumë dëshiron kur unë jetoj në paqe me të.

Ndani përshtypjet tuaja me ne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Rreth Radio 7

Radio 7 hyri në tregun radiofonik shqiptar si një media që sjell një këndvështrim pozitiv për jetën! Radio 7 është një zë pozitiv përmes përzgjedhjeve muzikore të përditshme, programeve informative, educative dhe sociale. Ne përdorim parimet biblike në thelb të përmbajtjes së programeve tona, me dëshirën për të parë një shoqëri shqiptare ku vlerat mbrohen. Stafi dhe programet e realizuara i japin një rëndësi të veçantë mirëqënies fizike, emocionale dhe shpirtërore të çdo personi.

Licensuar në nëntor te vitit 2001, Radio 7 fillon transmetimet në 17 maj 2002 me një transmetues në malin e Dajtit, nga një studio modeste dhe me pjesën më të madhe të stafit si vullnetarë.

Është quajtur Radio 7 sepse simbolika biblike e numrit 7 është “dita e pushimit dhe paqes fizike dhe shpirtërore.” Nëpërmjet transmetimeve të saj Radio 7 kërkon t’ju jap dëgjuesve pushim dhe paqe pavarsisht se sa e zhurmshme është dita në qytetet ku jetojmë.

Radio 7 transmeton në Tiranë në frekuencën 97.7 fm, e duke filluar që nga vitet 2005-2007 jane shtuar 2 transmetues te rinj, nje ne Ardenice me qellim mbulimin me sinjal te ultesires perendimore dhe nje tjeter ne Petresh per mbulimin me sinjal te zones se Elbasanit. Sot Radio 7 transmeton ne tre frekuenca, 97,7 FM ne Tirane, 102,3 ne Elbasan dhe 88,2 ne Ardenice. Ne vitin 2009, Radio 7 ka filluar transmetimet ne internet ne www.radio-7.net.


Free!

REGJISTROHUNI