Për çfarë po shpresoni?

Kthehuni në fortesë (sigurie dhe bollëku), o ju robër të shpresës! Pikërisht sot unë deklaroj se do të të jap dyfishin. Zakaria 9:12

Kam një pyetje për ju: Për çfarë po shpresoni? Për çfarë po prisni në jetë? A po kërkoni për diçka të mirë të ndodhë apo po prisni të zhgënjeheni?

Shumë njerëz sot ndihen të pashpresë. Megjithatë, Jezusi nuk vdiq që ne të jemi të pashpresë. Ai vdiq që ne të jemi plot me shpresë.

I ligu kërkon të vjedhë shpresën tuaj dhe ai do t’ju gënjejë. Ai do t’ju thotë se asgjë e mirë nuk mund të ndodhë në jetën tuaj apo që gjërat e mira për të cilat ju kujdeseni, nuk do të zgjasin. Nëse po përballeni me një situatë të vështirë, ai do t’ju thotë që nuk do këtë fund asnjëherë. Por qëndroni plot me shpresë dhe mbani mend që i ligu është gënjeshtar. Perëndia mund të ndryshojë gjithçka!

Ati ynë është i mirë dhe Ai ka plane të mira për jetën tuaj. Nëse mbani shpresën tuaj, veçanërisht në mes të vështirësive dhe momenteve të pasigurta, Ai ka premtuar “dyfishin.” Prandaj, refuzoni të hiqni dorë nga shpresa. Prisni që Perëndia të bëjë diçka, diçka të mirë!

Lutje

Zot, shpresa ime është në Ty. Satani është gënjeshtar dhe unë nuk do ta dëgjoj dhe të humbas shpresën. Unë pres që Ti të bësh gjëra të mira në jetën time.

Ndani përshtypjet tuaja me ne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Rreth Joyce Meyer

Joyce Meyer është një nga mësueset praktike të Biblës e njohur në të gjithë botën. Është autore e librave më të shitur sipas “New York Times”. Libra të cilët kanë ndihmuar miliona njerëz të gjejnë shpresë dhe restaurim në Krishtin.
Përmes shërbesës së saj ajo mëson për qindra tema dhe ka shkruar mbi 80 libra, të cilët janë përkthyer në më shumë se 80 gjuhë të ndryshme. Më shumë se 12 milionë libra janë shpërndarë në mbarë botën dhe në vitin 2007 janë shitur më tepër se 3.2 milionë kopje. Joyce ka një program televiziv dhe radiofonik, “Shijo jetën çdo ditë”, që transmetohet në mbarë botën dhe audienca arrin 4.5 miliardë njerëz.


Free!

REGJISTROHUNI