Lajmi Fundit
  prev next

  Nëse ka diçka që vepron si benzinë e hedhur në zemërimin e zjarrit të dikujt, ajo është: edhe më shumë zemërim. që vjen nga një burim tjetër.

  Përdorimi i zemërimit të zjarrtë, për t’u hakmarrë kundër zemërimit të zjarrtë është rruga me më pak gjasa për të shkuar drejt paqes dhe rruga me më shumë gjasa për të shkuar drejt luftës.

  Në fakt kjo gjë mund t’iu bëjë të kaloni lehtësisht nga një viktimë e pafajshme në një person bashkëfajtor të zemëruar.  Kështu që mos lejoni që shkëndijat nga zemërimi i dikujt tjetër, të ndezin zemërimin tuaj.

  Fjalët e Urta 15, vargu 1 thotë: Përgjigjja e ëmbël e fashit zemërimin, por fjala therëse e nxit zemërimin. 

  10 Mrekullitë e Krishtlindjes
  Si i mbjetoni të qenit prind?

  Comments.

  Currently there are no comments related to this article. You have a special honor to be the first commenter. Thanks!

  Leave a Reply.

  * Your email address will not be published.
  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>