Guxim për të qënë vetvetja!

Me ndihmën e Perëndisë do të kremtoj fjalën e tij; kam vënë besimin tim te Perëndia, nuk do të kem frikë. Çfarë mund të më bëjë njeriu? – Psalmeve 56:4

A jeni lodhur së luajturi lojëra, të maskoheni apo të përpiqeni të jeni dikush tjetër? A nuk do t’ju pëlqente liria për të qënë të pranuar kështu si jeni, pa presion për të qënë dikush që nuk dini si të bëheni? A do të donit të mësoni si të jeni unikë dhe t’i rezistoni nxitjes për të qënë dikush tjetër?

Nëse doni të mposhtni pasiguritë dhe të jeni personi që Perëndia ju ka thirrur për të qënë, duhet të guxoni të jeni ndryshe. Mungesa e lumturisë dhe acarimi vijnë kur refuzojmë të jemi unikë dhe përpiqemi të jemi si njëri-tjetri.

Perëndia do që ta pëlqeni dhe ta pranoni personin që Ai ju ka krijuar të jeni, në vend që të përpiqeni të jetoni me pritshmëritë e njerëzve të tjerë apo të jeni personi që mendoni se ata presin që ju të bëheni. Duhet të pyesni veten: “A po kënaq njerëzit apo Perëndinë?” Paqja dhe gëzimi i vërtetë në jetë vijnë kur përqëndrohemi të kënaqim Perëndinë, jo njeriun.

Perëndia e dinte çfarë po bënte kur ju krijoi. Jeni individë unikë, të krijuar sipas imazhit të Perëndisë! Pranojeni veten si një krijesë e re në Krishtin Jezus dhe fitoni sigurinë dhe vetbesimin duke zbuluar kush jeni në Të.

Lutje

Perëndi, unë nuk i frikësohem njeriut, unë dua të gjej siguri dhe vetbesim në marrëdhënien time me Ty. Sot, unë guxoj të jem individi unik që Ti e ke krijuar. Uën dua të të kënaq Ty.

Ndani përshtypjet tuaja me ne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Rreth Joyce Meyer

Joyce Meyer është një nga mësueset praktike të Biblës e njohur në të gjithë botën. Është autore e librave më të shitur sipas “New York Times”. Libra të cilët kanë ndihmuar miliona njerëz të gjejnë shpresë dhe restaurim në Krishtin.
Përmes shërbesës së saj ajo mëson për qindra tema dhe ka shkruar mbi 80 libra, të cilët janë përkthyer në më shumë se 80 gjuhë të ndryshme. Më shumë se 12 milionë libra janë shpërndarë në mbarë botën dhe në vitin 2007 janë shitur më tepër se 3.2 milionë kopje. Joyce ka një program televiziv dhe radiofonik, “Shijo jetën çdo ditë”, që transmetohet në mbarë botën dhe audienca arrin 4.5 miliardë njerëz.


Free!

REGJISTROHUNI