“So beautiful
Lord I give You everything
Anything You want from me
Take my past and my future
I lay it at Your feet…”

Daniel Jobiah Bremnes (lindur më 11 Maj 1983), i njohur si Dan Bremnes, është një këngëtar i krishterë kanadez, por gjithashtu edhe kitarist dhe baterist. Lindi dhe u rrit në shtëpinë e  një pastori. Karriera e tij muzikore filloi në vitin 2010, me albumin e tij “Your strength”. Dhe më pas ka vazhduar me “Hear Your Voice” në 2012. Dhe pas këtyre, në vitin 2013 publikoi këngën “Light My Way”. Gjatë viti 2014, Dan publikoi këngën “Beautiful”, më të cilën edhe fitoi çmimin si këngëtari mashkull i vitit. Kënga “Beautiful” u publikua edhe në revistën Billboard, në listën e këngëve të krishtera. Në  lidhje me  këtë këngë ai shprehet se:

“Kënga “Beautiful”, është një këngë e veçantë për mua. Unë ja
m rritur në shtëpinë e një pastori. U rrita në kishë, dhe  dija gjithçka për Zotin. I dija të gjitha përgjigjet e të vërtetat e Zotit, por Zoti nuk më dukej shumë i vërtetë. Mbaj mend që kishte ditë kur thoja. Ok Zot, do të shërbej disa ditë të fundit apo jav
ë. Por, kurrë nuk e gjeta veten  në atë pikë, sa të ndihesha plotësisht i plotësuar.

 Kur isha 18 vjeç dhe kisha shumë pyetje  edhe frikë. Vendosa t’i çoja të gjitha para Zotit, dhe thashë: “Zot, do të jap ty çdo ditë, të shkuarën time, të tashmen dhe të ardhmen.” Dhe kur e bëra këtë gjë, Perëndia filloj të ndryshonte jetën time. Dhe dolën këto fjalë; Ti më ndryshove nga ai që isha. Ti me hape sytë. Tani mund të shoh, tani po e bën këtë  jetë kaq të bukur… Më pëlqen shumë ai varg që thotë:

 “Prandaj nëse dikush është në Krishtin, ai është një krijesë e re; gjërat e vjetra kanë shkuar; ja, të gjithë gjërat u bënë të reja”. 2 e Korintasve 5:17

Dua, të them se, Perëndia i merr jetët tona ashtu siç janë dhe i bën ato më të bukura.”

Ndani përshtypjet tuaja me ne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Rreth Radio 7

Radio 7 hyri në tregun radiofonik shqiptar si një media që sjell një këndvështrim pozitiv për jetën! Radio 7 është një zë pozitiv përmes përzgjedhjeve muzikore të përditshme, programeve informative, educative dhe sociale. Ne përdorim parimet biblike në thelb të përmbajtjes së programeve tona, me dëshirën për të parë një shoqëri shqiptare ku vlerat mbrohen. Stafi dhe programet e realizuara i japin një rëndësi të veçantë mirëqënies fizike, emocionale dhe shpirtërore të çdo personi.

Licensuar në nëntor te vitit 2001, Radio 7 fillon transmetimet në 17 maj 2002 me një transmetues në malin e Dajtit, nga një studio modeste dhe me pjesën më të madhe të stafit si vullnetarë.

Është quajtur Radio 7 sepse simbolika biblike e numrit 7 është “dita e pushimit dhe paqes fizike dhe shpirtërore.” Nëpërmjet transmetimeve të saj Radio 7 kërkon t’ju jap dëgjuesve pushim dhe paqe pavarsisht se sa e zhurmshme është dita në qytetet ku jetojmë.

Radio 7 transmeton në Tiranë në frekuencën 97.7 fm, e duke filluar që nga vitet 2005-2007 jane shtuar 2 transmetues te rinj, nje ne Ardenice me qellim mbulimin me sinjal te ultesires perendimore dhe nje tjeter ne Petresh per mbulimin me sinjal te zones se Elbasanit. Sot Radio 7 transmeton ne tre frekuenca, 97,7 FM ne Tirane, 102,3 ne Elbasan dhe 88,2 ne Ardenice. Ne vitin 2009, Radio 7 ka filluar transmetimet ne internet ne www.radio-7.net.


Free!

REGJISTROHUNI