Lajmi Fundit
  prev next

  “Warrior”

  “Jam një luftëtar i gjunjëzuar,

  që thërras në emrin e atij që është fitimtar.”

  Steven Curtis Chapman ka publikuar një këngë të re të titulluar ‘Warrior’ (Luftëtar) e cila është kolona zanore e filmit “Dhoma e Luftës.” Ky film zbulon fuqinë që lutja mund të ketë në martesa, prindërim, karrierë, miqësi dhe në cdo fushë të jetës sonë. Kolona zanore e filmit përcjell emocionin e filmit duke përforcuar mesazhin e tij.

  Shikoni klipin e kësaj kënge shoqëruar me fragmente nga filmi, ‘Dhoma e Luftës’.

  Si ka mundësi
  E pa treguar

  Comments.

  Currently there are no comments related to this article. You have a special honor to be the first commenter. Thanks!

  Leave a Reply.

  * Your email address will not be published.
  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>