Lajmi Fundit
  prev next

  Aty ku ka shkëputje në marrëdhëniet tuaja, ndërtoni ura. Aty ku ka lëndime në zemrën tuaj, zbatoni dashurinë…
  Çfarë mendoni se Perëndia dëshiron të shohë në marrëdhëniet tuaja? Këmbëngulje dhe përparim.

  Ja një varg kyç për t’u kujtuar, Romakëve 14:19 “Le të ndjekim, pra, ato që ndihmojnë për paqe dhe për ndërtimin e njëri-tjetrit.”
  Aty ku ka shkëputje në marrëdhëniet tuaja, ndërtoni ura. Aty ku ka lëndime në zemrën tuaj, zbatoni dashurinë, aplikoni balsamin shërues të dashurisë së Perëndisë. Jini të ngrohtë, jini të sinqertë,tregoni mirësi.

  Zemra e Perëndisë është që ju jo vetëm të shijoni një marrëdhënie personale me Të, por edhe të përjetoni marrëdhënie të dashura – sidomos me pjesëtarët e famljes suaj.

  Si i mbjetoni të qenit prind?
  A mund ta eleminoni zemërimin nga jeta juaj?

  Comments.

  Currently there are no comments related to this article. You have a special honor to be the first commenter. Thanks!

  Leave a Reply.

  * Your email address will not be published.
  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>