A po fshihesh nga Perëndia?

Por farisenjtë dhe mësuesit e ligjit e refuzuan planin e Perëndisë për ta dhe nuk u pagëzuan. Luka 7:10

Një nga gjërat më të mira të Fjalës së Perëndisë është se ajo na tregon  të metat e njerëzve dhe se si Perëndia  merret me ta. Për shembull, Sauli. Ishte më i gjati dhe më i pashmi  në Izrael, Bibla thotë se Perëndia e thirri atë të bëhej mbreti i parë i Izraelit. (1 Samuelit 10:9)

Erdhi dita e kurorëzimit, por në momentin final, Sauli nuk gjendej  askund!  Ndaj populli e pyeti Zotin: “Ku është ai?” Dhe Perëndia u tha: “Ai është i fshehur mes bagazheve”. Atje, i strukur në tokë pas çantave  pa fund, ishte  fshehur njeriu më i pashëm  dhe i gjatë  i Izraelit: i zgjedhur nga Perëndia për tu bërë mbret. Dhe fshihej mes bagazheve.

Edhe ne të gjithë kemi qenë atje. A jeni duke u fshehur? A po shmangeni të bëni diçka të pakëndshme—qoftë e madhe apo e vogël, që Perëndia të ka thirrur ta bësh? Mbase është  t’i japësh një të pastrehi nje vakt ushqimi, të kujdesesh për fëmijën e një nëne beqare apo të falësh dikë që të ka lënduar. A po fshiheni nga qëllimi i Perëndisë midis bagazheve të jetës suaj? Edhe pasi kemi miqësi me Zotin, mund të përjetojmë frikë, dyshim, por kjo nuk e ndal Perëndinë të na përdorë.

Mjaft u fshehët  dhe thuajini  “po” planit të Tij të përsosur për jetën tuaj!

Ndani përshtypjet tuaja me ne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Rreth Radio 7

Radio 7 hyri në tregun radiofonik shqiptar si një media që sjell një këndvështrim pozitiv për jetën! Radio 7 është një zë pozitiv përmes përzgjedhjeve muzikore të përditshme, programeve informative, educative dhe sociale. Ne përdorim parimet biblike në thelb të përmbajtjes së programeve tona, me dëshirën për të parë një shoqëri shqiptare ku vlerat mbrohen. Stafi dhe programet e realizuara i japin një rëndësi të veçantë mirëqënies fizike, emocionale dhe shpirtërore të çdo personi.

Licensuar në nëntor te vitit 2001, Radio 7 fillon transmetimet në 17 maj 2002 me një transmetues në malin e Dajtit, nga një studio modeste dhe me pjesën më të madhe të stafit si vullnetarë.

Është quajtur Radio 7 sepse simbolika biblike e numrit 7 është “dita e pushimit dhe paqes fizike dhe shpirtërore.” Nëpërmjet transmetimeve të saj Radio 7 kërkon t’ju jap dëgjuesve pushim dhe paqe pavarsisht se sa e zhurmshme është dita në qytetet ku jetojmë.

Radio 7 transmeton në Tiranë në frekuencën 97.7 fm, e duke filluar që nga vitet 2005-2007 jane shtuar 2 transmetues te rinj, nje ne Ardenice me qellim mbulimin me sinjal te ultesires perendimore dhe nje tjeter ne Petresh per mbulimin me sinjal te zones se Elbasanit. Sot Radio 7 transmeton ne tre frekuenca, 97,7 FM ne Tirane, 102,3 ne Elbasan dhe 88,2 ne Ardenice. Ne vitin 2009, Radio 7 ka filluar transmetimet ne internet ne www.radio-7.net.


Free!

REGJISTROHUNI