Lajmi Fundit
prev next

Zemërimi është një emocion normal i dhënë nga Perëndia, që mund të jetë ndërtues ose shkatërrues, në varësi të mënyrës se si e shprehim zemërimin tonë…

 

Efesianëve 4:31 thotë: “Le të flaket larg jush çdo hidhërim, zemërim, inat, trazirë dhe shpifje me çdo ligësi.

Kështu, si e bëjmë këtë? Së pari, identifikoni burimin e zemërimit. Ka katër burime kryesore: lëndimi, padrejtësia, frika, irritimi. Pasi identifikoni burimin e zemërimit, flisni me Perëndinë për zemërimin tuaj, në lutje. Tregojini Perëndisë se për çfarë jeni zemëruar. Pasi të jeni lutur, faleni personin që ju ka lënduar.
Dorëzojeni lëndimin dhe personin që ju ka lënduar, në duart e Perëndisë, duke besuar se Ai do të merret siç duhet, me atë situatë.

A po lulëzojnë marrëdhëniet tuaja, apo kanë ngecur?
A jeni të zemëruar dhe nuk arrini ta kuptoni se jeni?

Comments.

Currently there are no comments related to this article. You have a special honor to be the first commenter. Thanks!

Leave a Reply.

* Your email address will not be published.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>