“Help me remember you love me
when my thoughts decieve my fragile heart
I know that your for me….

Grupi 1 Crew këndojnë muzikë pop dhe hip-hop të krishterë. Ata bënë debutimin e tyre të parë me këngën e tyre hit “Can’t Go On”, në vitin 2007. Më pas grupi filloi karrierën e tyre shumë aktive ku pothuajse çdo muaj publikonin nga një këngë të re. “WAKE ME UP”( “Më zgjo” ), është kënga e tyre e re pas ndryshimeve që grupi ka pësuar së fundmi. Kjo është një këngë ritmike që dëgjohej shumë nga të rinjtë dhe që u rendit në një ndër këngët më të mira të krishtera në klasifikime.

ManUell një nga anëtaret e grupit na tregon  historinë e kësaj kënge: “Gjatë vitit të fundit Perëndia më ka folur për shumë gjëra dhe një nga gjërat që më tregoi ishte se unë duhet të kujtoja se kush isha në Të. Për ditë me radhë kur zgjohesha ndihesha i pashpresë dhe ardhmja ime tepër e pasigurt dhe Zoti po më kujtonte: “Kush mendon se je? A mos mendon se je jetim? A mos mendon se unë nuk të shikoj?” Ai më tregoi se do të ishte gjithmonë babai im dhe unë do të isha gjithmonë fëmija i tij dhe se nuk do të kishte asnjë ditë ku unë do të zgjohesha pa një qëllim, prandaj nëse po kalon një situatë të ngjashme ku ndihesh pa identitet kujto se je një bir je një bijë e Perëndisë dhe se nuk do të ketë asnjë ditë kur Perëndia

Ndani përshtypjet tuaja me ne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Rreth Radio 7

Radio 7 hyri në tregun radiofonik shqiptar si një media që sjell një këndvështrim pozitiv për jetën! Radio 7 është një zë pozitiv përmes përzgjedhjeve muzikore të përditshme, programeve informative, educative dhe sociale. Ne përdorim parimet biblike në thelb të përmbajtjes së programeve tona, me dëshirën për të parë një shoqëri shqiptare ku vlerat mbrohen. Stafi dhe programet e realizuara i japin një rëndësi të veçantë mirëqënies fizike, emocionale dhe shpirtërore të çdo personi.

Licensuar në nëntor te vitit 2001, Radio 7 fillon transmetimet në 17 maj 2002 me një transmetues në malin e Dajtit, nga një studio modeste dhe me pjesën më të madhe të stafit si vullnetarë.

Është quajtur Radio 7 sepse simbolika biblike e numrit 7 është “dita e pushimit dhe paqes fizike dhe shpirtërore.” Nëpërmjet transmetimeve të saj Radio 7 kërkon t’ju jap dëgjuesve pushim dhe paqe pavarsisht se sa e zhurmshme është dita në qytetet ku jetojmë.

Radio 7 transmeton në Tiranë në frekuencën 97.7 fm, e duke filluar që nga vitet 2005-2007 jane shtuar 2 transmetues te rinj, nje ne Ardenice me qellim mbulimin me sinjal te ultesires perendimore dhe nje tjeter ne Petresh per mbulimin me sinjal te zones se Elbasanit. Sot Radio 7 transmeton ne tre frekuenca, 97,7 FM ne Tirane, 102,3 ne Elbasan dhe 88,2 ne Ardenice. Ne vitin 2009, Radio 7 ka filluar transmetimet ne internet ne www.radio-7.net.


Free!

REGJISTROHUNI