Thirrje për lutje nga Vëllazëria Ungjillore e Shqipërisë

Të dashur vëllezër dhe motra, Ditët në të cilat po jetojmë duken të vështira për kombin dhe popullin tonë. Ne besojmë që si Kisha Shqiptare jemi ndërmjetësuesit e

Lexoni më tej