A po lulëzojnë marrëdhëniet tuaja, apo kanë ngecur?

Aty ku ka shkëputje në marrëdhëniet tuaja, ndërtoni ura. Aty ku ka lëndime në zemrën tuaj, zbatoni dashurinë… Çfarë mendoni se Perëndia dëshiron të shohë në marrëdhëniet tuaja?

Lexoni më tej

Një miqësi e Perëndishme

Një miqësi e perëndishme është një marrëdhënie mbështetëse, e mbushur me shërbim dhe dashuri të ndërsjellë. Miqtë e perëndishëm kërkojnë mirëqenien e miqve të tyre dhe gjejnë gëzim

Lexoni më tej