Pandemia e koronavirusit mund të jetë për të mirën tonë

Unë jam i krishterë dhe prandaj dua ta shikoj këtë pandemi të koronavirusit përmes lenteve të Biblës, në mënyrë të veçantë përmes Romakëve 8:28-29: “Dhe ne e dimë

Lexoni më tej

Koronavirus infekton lagjen tënde – çfarë të bësh?

Koronavirus vazhdon të përhapet – duke shkaktuar shtyrje eventesh, mbyllje shkollash dhe bllokim të transportit. Teksa virusi vazhdon të shfaqet në shumë shtete, disa prej të cilëve kanë

Lexoni më tej