“Lift your eyes
See it in a different light
Just a cloud up in the open sky
Let the rain, fall away…”

David Dunn, ka studiuar në një shkollë inxhinierie. Pasionin e tij për muzikën e zbuloi gjatë orëve të mesnatës, në klasat e Universitetit teknologjik të Teksasit, në Lubok. Albumin e tij të parë e regjistroi gjatë kohës që ishte në vitin e parë të shkollës së lartë. Kjo ndodhi para se ai të shkonte në Afrikë, ku do të merrte pjbb347a51b521976113434b9b40bde3f146d10f07esë në një mision humanitar. Më pas ai u kthye në vendin e tij, tashmë me dëshirën për t’u marrë me muzikë dhe për të shkruar këngë me kuptim. Ai fitoi popullaritet dhe u bë mjaft i suksesshëm, ndërsa mori pjesë në programin, The Voice.

“Unë jam David Dunn, dhe dua t’ju tregoj për temën e këngës sime, “Today Is Beautiful” (Sot është bukur). Kënga flet për nipin tim 3 vjeçar. Nipi im i vogël, u acarua me motrën e tij më të madhe sepse nuk e lejonte që të shtynte me karrocë vëllain e tij të vogël.  Kështu që u ulem për ta diskutuar këtë gjë. Ndërkohë që bisedoja me të, po mendoja për veten time.

Në fakt kjo është një panoramë shumë e qartë e njerëzimit, ajo që ne bëjmë në të shumtën e rasteve. Fokusohemi tek problemet tona të vogla. Tek ato gjëra që ne i bëjmë të duken aq të mëdha, sa vjen një moment dhe shndërrohen vërtet në gjëra serioze. Gjëra të tilla na bëjnë të ndihemi vërtet të mjerë.  Por, nëse i heqim sytë nga këto probleme dhe vendosim t’i shohim ato gjëra që na shqetësojnë me sytë e Zotit, do të kuptonim, që në fakt janë një bekim nga Perëndia.

Janë mundësi të shkëlqyera që na jepen, në mënyrë që të na gdhendin e të na bëjnë më shumë si Zoti. Pra, kënga, është një kujtesë për mua dhe një inkurajim për ju që t’i shihni gjërat me sytë e Zotit.”

Ndani përshtypjet tuaja me ne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Rreth Radio 7

Radio 7 hyri në tregun radiofonik shqiptar si një media që sjell një këndvështrim pozitiv për jetën! Radio 7 është një zë pozitiv përmes përzgjedhjeve muzikore të përditshme, programeve informative, educative dhe sociale. Ne përdorim parimet biblike në thelb të përmbajtjes së programeve tona, me dëshirën për të parë një shoqëri shqiptare ku vlerat mbrohen. Stafi dhe programet e realizuara i japin një rëndësi të veçantë mirëqënies fizike, emocionale dhe shpirtërore të çdo personi.

Licensuar në nëntor te vitit 2001, Radio 7 fillon transmetimet në 17 maj 2002 me një transmetues në malin e Dajtit, nga një studio modeste dhe me pjesën më të madhe të stafit si vullnetarë.

Është quajtur Radio 7 sepse simbolika biblike e numrit 7 është “dita e pushimit dhe paqes fizike dhe shpirtërore.” Nëpërmjet transmetimeve të saj Radio 7 kërkon t’ju jap dëgjuesve pushim dhe paqe pavarsisht se sa e zhurmshme është dita në qytetet ku jetojmë.

Radio 7 transmeton në Tiranë në frekuencën 97.7 fm, e duke filluar që nga vitet 2005-2007 jane shtuar 2 transmetues te rinj, nje ne Ardenice me qellim mbulimin me sinjal te ultesires perendimore dhe nje tjeter ne Petresh per mbulimin me sinjal te zones se Elbasanit. Sot Radio 7 transmeton ne tre frekuenca, 97,7 FM ne Tirane, 102,3 ne Elbasan dhe 88,2 ne Ardenice. Ne vitin 2009, Radio 7 ka filluar transmetimet ne internet ne www.radio-7.net.


Free!

REGJISTROHUNI