Lajmi Fundit
  prev next

  A dëshironi një vend të sigurt për fëmijët ku mund të luajnë lojëra shumë të bukura online, të mësojnë më shumë rreth Biblës dhe të rriten në besim? Faqja e fëmijëve të Supërlibrit është pikërisht për këtë!

  Ja disa hapa:

  1. Vizito faqen Superlibri. Tv

  Linku: superlibri.tv

  2.Zgjidh gjuhën shqipe

   

  3.Regjistrohu falas: (për ata që janë nën 13). Regjistrohu ne faqen e fëmijëve të Superlibrit dhe prindërit tuaj do të marrin një njoftim me e-mail ku do të jenë në dijeni që ju i jeni bashkuar rrjetit të Superlibrit.

  ^EC990573827C591E2CCEE0439D40A0AFDFDBA03231C463FFB1^pimgpsh_fullsize_distr

  4.Shikoni llojet e ndryshme të aktiviteteve brenda faqes dhe mblidhni pikë ndërsa luani online

  ^A3E40AF4FA541339DCCB59CFD830465D62BC7502759F58C1C5^pimgpsh_fullsize_distr

  5.Hyni falas në faqe, luani, dhe ndër veproni me aktivitetet:

   • Luani lojëra për fëmijë, regjistroni pikët tuaja,
   • Dëgjoni radion,
   • Përdorni krijuesin e karaktereve,
   • Bëni pyetje ndërvepruese rreth Perëndisë.
   • Lexoni këshilla nga Bibla,
   • Merrni pjesë falas në konkurse.

  ^6B6CA33F81CE91F88F49DDB40644A73C25A3AC8588CBBB39C9^pimgpsh_fullsize_distr

  6.Argëtohuni në faqen e Superlibrit ndërsa në të njëjtën kohë ju:

   1. Mësoni nga Bibla,
   2. Rriteni në njohuri,
   3. Përmirësoni marrëdhënien tuaj me Jezus Krishtin.

  ^2015BF8D2BD2031D99F0CE4320A2F595500FBC482355CB4C39^pimgpsh_fullsize_distr

  7.Lexoni e-mailet periodike që u dërgohen prindërve tuaj:  Ato ju tregojnë për lojërat e reja që janë shtuar në faqe dhe për konkurset e ardhshme që mund të jenë me interes për ju dhe prindërit tuaj.

   

  Ndryshe, por i dobishëm
  Nusja

  Comments.

  1. Grejsi

   May 6, 2016 (22:33) Reply

   me ne fund nje sqarim per te qene… po e kerkonim shume kete faqen e internetit dhe tani eshte me thjeshte per femijet tane.. bless u guys.. really good work.

  Leave a Reply.

  * Your email address will not be published.
  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>