Perëndia Të Dëgjon Kur Lutesh

Largohuni nga unë, ju të gjithë që bëni paudhësi, sepse Zoti ka dëgjuar zërin e vajit tim. Zoti ka dëgjuar përgjëratën time; Zoti e ka pranuar lutjen time. (PSALMI 6:8–9)

Kur lutemi, Perëndia na dëgjon dhe përgjigjet. Është e rëndësishme të jemi të sigurt për këtë ashtu si Davidi kur shkroi vargjet për sot. Mund të jetosh i sigurt për aq kohë sa e di se Perëndia është me ty dhe se do të të ndihmojë të fitosh betejat e jetës. Nuk je vetëm, Perëndia është me ty!

Leximi i Psalmeve është një mënyrë e mirë se si mund të dëgjosh prej Perëndisë. Ai na flet përmes Fjalës së Tij dhe Psalmet janë veçanërisht inkurajuese në kohë shqetësimesh. Teksa i lexon, konsideroji personale. Mos medito mbi to sikur të jenë për tjetër kënd, ato janë një letër personale nga Perëndia për ty. Ai dëshiron të dish se ka plane të mira për ty dhe pavarësisht se kush mund të të sulmojë, Ai është me ty. Perëndia e çliroi Davidin nga armiqtë e tij dhe Ai do të bëjë të njëjtën gjë për ty nëse qëndron i sigurt në Të.

Qëndro në paqe dhe vazhdo të falënderosh Perëndinë që Ai po punon në jetën tënde. Të siguroj se Perëndia nuk të ka harruar. Ai nuk do ta vonojë përgjigjen e lutjes tënde. Ai mund të mos jetë herët, por nuk ka për të qenë kurrë vonë! Mbaje vizionin tënd në mendje dhe mos u dorëzo.

FJALA E PERËNDISË PËR SOT: Perëndia do të të vijë në ndihmë; Ai do të të mbështesë, ri-pajisë dhe do të të forcojë.

Ndani përshtypjet tuaja me ne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Rreth Radio 7

Radio 7 hyri në tregun radiofonik shqiptar si një media që sjell një këndvështrim pozitiv për jetën! Radio 7 është një zë pozitiv përmes përzgjedhjeve muzikore të përditshme, programeve informative, educative dhe sociale. Ne përdorim parimet biblike në thelb të përmbajtjes së programeve tona, me dëshirën për të parë një shoqëri shqiptare ku vlerat mbrohen. Stafi dhe programet e realizuara i japin një rëndësi të veçantë mirëqënies fizike, emocionale dhe shpirtërore të çdo personi.

Licensuar në nëntor te vitit 2001, Radio 7 fillon transmetimet në 17 maj 2002 me një transmetues në malin e Dajtit, nga një studio modeste dhe me pjesën më të madhe të stafit si vullnetarë.

Është quajtur Radio 7 sepse simbolika biblike e numrit 7 është “dita e pushimit dhe paqes fizike dhe shpirtërore.” Nëpërmjet transmetimeve të saj Radio 7 kërkon t’ju jap dëgjuesve pushim dhe paqe pavarsisht se sa e zhurmshme është dita në qytetet ku jetojmë.

Radio 7 transmeton në Tiranë në frekuencën 97.7 fm, e duke filluar që nga vitet 2005-2007 jane shtuar 2 transmetues te rinj, nje ne Ardenice me qellim mbulimin me sinjal te ultesires perendimore dhe nje tjeter ne Petresh per mbulimin me sinjal te zones se Elbasanit. Sot Radio 7 transmeton ne tre frekuenca, 97,7 FM ne Tirane, 102,3 ne Elbasan dhe 88,2 ne Ardenice. Ne vitin 2009, Radio 7 ka filluar transmetimet ne internet ne www.radio-7.net.


Free!

REGJISTROHUNI