Një marrëveshje e mirë!

Hidh mbi Zotin barrën tënde (çlironi peshën) dhe ai do të të mbajë; ai nuk do të lejojë kurrë që i drejti (përherë) të lëkundet (të rrëshkasë, rrëzohet apo bjerë). – Psalmeve 55:22

A e dini që Perëndia do të bëjë një marrëveshje me ju? Ai do që t’i jepni Atij gjithë shqetësimet, probemet dhe dështimet. Në shkëmbim, ai do t’ju japë paqen dhe gëzimin e Tij.

Perëndia vërtet do që të kujdeset për ne, por që ta lejojmë Atë, duhet të ndalojmë së shqetësuari për veten dhe për çdo gjë tjetër që nuk mund të kontrollojmë. Shumë njerëz do të donin që Perëndia të kujdeset për ta, por ata këmbëngulin të shqetësohen dhe të përpiqen të zbulojnë një përgjigje nga vetja, në vend që të presin për drejtimin e Perëndisë.

Perëndia do të japë paqe, por duhet fillimisht t’i japim Atij shqetësimet tona. Çfarë marrëveshje e shkëlqyer! Ne i japim Perëndisë shqetësimet tona, Ai na jep paqen e tij. Ne i japim mundimet dhe problemet, Ai na jep mbrojtjen, qëndrueshmërinë dhe gëzimin e tij. Është një bekim i mrekullueshëm dhe privilegj të kemi kujdesin prej Tij.

Lutje

Zot, ti më ke ofruar një marrëveshje të shkëlqyer. Ti mund të bësh më shumë gjëra se unë, prandaj të jap Ty gjithë shqetësimet e mia dhe marr paqen dhe gëzimin që Ti më ofron!

Ndani përshtypjet tuaja me ne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Rreth Joyce Meyer

Joyce Meyer është një nga mësueset praktike të Biblës e njohur në të gjithë botën. Është autore e librave më të shitur sipas “New York Times”. Libra të cilët kanë ndihmuar miliona njerëz të gjejnë shpresë dhe restaurim në Krishtin.
Përmes shërbesës së saj ajo mëson për qindra tema dhe ka shkruar mbi 80 libra, të cilët janë përkthyer në më shumë se 80 gjuhë të ndryshme. Më shumë se 12 milionë libra janë shpërndarë në mbarë botën dhe në vitin 2007 janë shitur më tepër se 3.2 milionë kopje. Joyce ka një program televiziv dhe radiofonik, “Shijo jetën çdo ditë”, që transmetohet në mbarë botën dhe audienca arrin 4.5 miliardë njerëz.


Free!

REGJISTROHUNI