Autor: Joyce Meyer

Tani, Joyce Meyer ju tregon se si të fitoni kontroll në ekzistencën tuaj të përditshme . . . ndërsa gjeni paqe në mes të stuhisë. Ajo do t’ju mësojë se si:

Te prisni për Pcrëndinë dhe për kohën eTij të përsosur

T’ua kaloni “vjedhësve të paqes” që përpiqen t’ju mërzisin

Te gjeni paqc me një qëndrim të qetë dhe besues

Te përqendroheni në hirin e sotëm dhe jo në shqctësimet e së nesërmes.

Paqja e Perëndisë ia kalon çdo arsyetimi. Ajo është dhurata e tij dhënë falas për ju. A jeni gati për ta marrë?

Joyce Meyer është një nga mësueset praktike të Biblës e njohur në të gjithë botën. Është autore e librave më të shitur sipas “New York Times”. Libra të cilët kanë ndihmuar miliona njerëz të gjejnë shpresë dhe restaurim në Krishtin.
Përmes shërbesës së saj ajo mëson për qindra tema dhe ka shkruar mbi 80 libra, të cilët janë përkthyer në më shumë se 80 gjuhë të ndryshme. Më shumë se 12 milionë libra janë shpërndarë në mbarë botën dhe në vitin 2007 janë shitur më tepër se 3.2 milionë kopje. Joyce ka një program televiziv dhe radiofonik, “Shijo jetën çdo ditë”, që transmetohet në mbarë botën dhe audienca arrin 4.5 miliardë njerëz.