Natyra e dashurisë së Perëndisë!

Por Perëndia, që është i pasur në mëshirë…ndonëse ne ishim të vdekur nëpërmjet shkeljeve, na dha jetë bashkë me Krishtin (ju jeni të shpëtuar më anë të hirit).

Lexoni më tej

Mësoni të falni si Jezusi!

Por Jezusi tha: “At’, fali ata sepse nuk dinë ç’bëjnë.” – Luka 23:34 Dëgjova historinë e një adoleshenti që kishte pirë dhe shkaktoi një aksident që vrau gruan

Lexoni më tej

Mënyra më e mirë për të filluar ditën!

Unë zgjohem para agimit dhe bërtas (si fëmijë që lutet); unë kam shpresë te fjala jote. – Psalmeve 119:147 Si e filloni ditën tuaj? A nxitoni të ngriheni

Lexoni më tej

Kur njerëzve që ju kanë lënduar u ndodhin gjëra të mira!

…sepse ai bën të lindë diellin e tij mbi të këqijtë dhe mbi të mirët dhe bën të bjerë shi mbi të drejtët dhe të padrejtët (njësoj). –

Lexoni më tej

Krishti Në Ju, Shpresë Lavdie

Të cilëve Perëndia deshi t’ua bëjë të njohur cilat ishin pasuritë e lavdisë së këtij misteri ndër johebrenjtë, që është Krishti në ju, shpresë lavdie, – KOLOSIANËVE 1:27

Lexoni më tej

Dashuri e Vendosur!

Hekuri mpreh hekurin, kështu njeriu mpreh fytyrën e shokut të tij. – FJALËT E URTA 27:17 Të gjithë ne kemi njerëz në jetën tonë që janë si letër

Lexoni më tej

Më Shumë Gëzim

Një zemër e gëzuar është një ilaç i mirë, por një frymë e dërrmuar i than kockat. –FJALËT E URTA 17:22 Kuptimi im për gëzimin është që ai

Lexoni më tej

Ti Nuk Je Një Dështim!

Dhe mbasi i zhveshi pushtetet dhe principatat, ua tregoi sheshit njerëzve, duke ngadhënjyer mbi ata në të. – KOLOSIANËVE 2:15 Njerëzit që kanë qenë të abuzuar, refuzuar ose

Lexoni më tej

Rrënjë e Hidhur

Duke u kujdesur fort që askush të mos mbetet pa hirin e Perëndisë dhe se mos mbijë ndonjë rrënjë e hidhur dhe t’ju turbullojë dhe me anë të

Lexoni më tej

Mos e Humb Veten Tënde

Kush do të gjejë jetën e vet, do ta humbasë; por ai që do të humbasë jetën e vet për hirin tim, do ta gjejë përsëri. MATEU 10:39

Lexoni më tej