KU DO TA KALONI PERJETESINE?

Shumë njerëz shqetësohen vetëm për atë që ndodh sot, ose ndoshta edhe për disa muaj të ardhshëm. Më e shumta që mund të bëjnë, është të shqetësohen se çfarë do të ndodhë pas daljes në pension. Po në lidhje me jetën pas vdekjes? A jeni për- gatitur për këtë gjë?

Ndonëse një ditë trupi juaj fizik do të vdesë, fryma juaj do të vazhdojë të jetojë në përjetësi. Nëse trupi juaj do të banojë në qiell, apo në ferr, varet nga zgjedhjet që ju keni bërë. Në këtë libër, autorja më e shitur, paraqet planin e Perëndisë për shpëtim, në mënyrë që ju të merrni vendi- min e duhur.

Me dashuri dhe me durim, ajo ju mëson:

Historinë-dhe rëndësinë- e Jezusit.

Se si besimi ndodh në zemër dhe jo në mendje.

Çfarë duhet të besoni për të pranuar Krishtin.

Si ta filloni jetën tuaj të re.

Mos e shtyni më për më vonë! Tani është koha që ju të zbuloni NJË MËNYRË TË RE JETESE!

Joyce Meyer është një nga mësueset praktike të Biblës e njohur në të gjithë botën. Është autore e librave më të shitur sipas “New York Times”. Libra të cilët kanë ndihmuar miliona njerëz të gjejnë shpresë dhe restaurim në Krishtin.
Përmes shërbesës së saj ajo mëson për qindra tema dhe ka shkruar mbi 80 libra, të cilët janë përkthyer në më shumë se 80 gjuhë të ndryshme. Më shumë se 12 milionë libra janë shpërndarë në mbarë botën dhe në vitin 2007 janë shitur më tepër se 3.2 milionë kopje. Joyce ka një program televiziv dhe radiofonik, “Shijo jetën çdo ditë”, që transmetohet në mbarë botën dhe audienca arrin 4.5 miliardë njerëz.