Nga:

Energji për stërvitje

Para disa ditësh një mikja ime po më kërkonte disa këngë që mund t’i dëgjonte me zë të lartë në palestër. Ndoshta dhe ju mund të keni filluar vrapin, ushtrimet aerobike, apo palestrën. Keni bërë shumë mirë dhe duam t’ju motivojmë edhe më shumë me disa hite pozitive energjike.

Menduam të përgatisnim një listë me 20 këngë energjike, motivuese për ushtrimet tuaja fizike. Në Radio 7 do të dëgjoni dhe më shumë në programin STEP KRASH. Çdo të martë dhe të premte në orën 10:00 & 17:00, do të prezantojmë tek ju këngë energjike.

1. Hillsong Young and Free – Alive

[iframe_video type=”youtube” id=”qEvEVALLjNQ” width=”auto” height=”auto” autoplay=”0″]

2. Britt Nicole – Amazing Life

[iframe_video type=”youtube” id=”as_hThXFezk” width=”auto” height=”auto” autoplay=”0″]

3. Capital Kings – I feel so Alive

[iframe_video type=”youtube” id=”kdRI1A7F_pI” width=”auto” height=”auto” autoplay=”0″]

4. Mandisa – Overcomer

[iframe_video type=”youtube” id=”b8VoUYtx0kw” width=”auto” height=”auto” autoplay=”0″]

5. MercyMe – Shake

[iframe_video type=”youtube” id=”YJFA5Bitv7w” width=”auto” height=”auto” autoplay=”0″]

6. Newsboys – I am Free

[iframe_video type=”youtube” id=”GsbFFPWnBIs” width=”auto” height=”auto” autoplay=”0″]

7. Beckah Shae – Turbo Style

[iframe_video type=”youtube” id=”QeML00xblUM” width=”auto” height=”auto” autoplay=”0″]

8. Press Play – NY2LA

[iframe_video type=”youtube” id=”VkweU7URV2c” width=”auto” height=”auto” autoplay=”0″]

9. Royal Tailor – Ready Set Go

[iframe_video type=”youtube” id=”vgkzlu-FaMU” width=”auto” height=”auto” autoplay=”0″]

10. Rachael Lampa – My One and Only

[iframe_video type=”youtube” id=”n00onoiIS4k” width=”auto” height=”auto” autoplay=”0″]

11. Plumb – Need You Now (Remix)

[iframe_video type=”youtube” id=”Yfz1czk4ua0″ width=”auto” height=”auto” autoplay=”0″]

12. David Dunn – Today Is Beautiful

[iframe_video type=”youtube” id=”hFLgmvzk-ik” width=”auto” height=”auto” autoplay=”0″]

13. Shawn McDonald – We Are Brave

[iframe_video type=”youtube” id=”OptZRvQtz8Q” width=”auto” height=”auto” autoplay=”0″]

14. Jamie Grace – Do Life Big

[iframe_video type=”youtube” id=”gXmgbTeY0xU” width=”auto” height=”auto” autoplay=”0″]

15. Natalie Grant – Closer to Your Heart

[iframe_video type=”youtube” id=”YZnFMzjOTDs” width=”auto” height=”auto” autoplay=”0″]

16. Michelle Williams – Say yes

[iframe_video type=”youtube” id=”2MZxf-lQD-o” width=”auto” height=”auto” autoplay=”0″]

17. TobyMac – Me Without You

[iframe_video type=”youtube” id=”Qf-aUylWtI8″ width=”auto” height=”auto” autoplay=”0″]

18. Mary Mary – Sunday Morning

[iframe_video type=”youtube” id=”kIdp-3HPx6g” width=”auto” height=”auto” autoplay=”0″]

19. Family Force 5 – BZRK

[iframe_video type=”youtube” id=”au7of6Bd47Q” width=”auto” height=”auto” autoplay=”0″]

20. David Thulin A million lifetimes

[iframe_video type=”youtube” id=”7Fu6aDqzpLk” width=”auto” height=”auto” autoplay=”0″]

 

Ndani përshtypjet tuaja me ne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Free!

REGJISTROHUNI